HomeLife & Style«Συγγνώμη» από τη Cher για το «αναίσθητο» tweet της για την Κωνσταντινούπολη

«Συγγνώμη» από τη Cher για το «αναίσθητο» tweet της για την Κωνσταντινούπολη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγγνώμη ζήτησε σήμερα η διάσημη τραγουδίστρια Cher μετά από τις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσε η άστοχη χρήση εικονιδίων emoji, στο μήνυμα συμπαράστασης που ανάρτησε στο Twitter για τα θύματα της χθεσινοβραδυνής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η τριπλή βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής τον θάνατο 41 ανθρώπων, με τους τραυματίες να ξεπερνούν πλέον τους 239, 40 εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πολλά δημόσια πρόσωπα, πολιτικοί αλλά και celebrities ανά τον κόσμο εξέφρασαν μέσω των social media τη συμπαράστασή τους για τα θύματα της επίθεσης και τη θλίψη τους για την δραματική απώλεια τόσων αθώων ζωών. Μία από αυτές τις αναρτήσεις, ωστόσο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αφού η συντάκτης της, η διάσημη τραγουδίστρια Cher, επέλεξε για χρησιμοποιήσει δύο εικονίδια emoji (εκείνο της βόμβας και εκείνο της έκρηξης) για να δώσει έμφαση στο μήνυμά της.

CHER

«Προσευχόμαστε για τους αθώους στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης», έγραψε η 70χρονη Cher, προσθέτοντας τα δύο εικονίδια στο τέλος του μηνύματός της, μια χειρονομία που χαρακτηρίστηκε από τους χρήστες του Twitter ως «άστοχη», «αναίσθητη» και «προσβλητική για τα θύματα».

Συνειδητοποιώντας το λάθος της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ζήτησε σήμερα συγγνώμη «από τα βάθη της καρδιάς της», λέγοντας ότι δημοσίευσε το πρώτο της μήνυμα «χωρίς να σκεφτεί». «Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πόσο συμπάσχω με τα άτομα που υποφέρουν», συμπλήρωσε η Cher.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση