HomeLife & StyleMAD VMA 2016: Αυτοί θα παραλάβουν το βραβείο του Παντελή Παντελίδη

MAD VMA 2016: Αυτοί θα παραλάβουν το βραβείο του Παντελή Παντελίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έμειναν παρά μόνος λίγες ώρες για την μεγάλη βραδιά των MAD VMA 2016, στην οποία θα βραβευτεί ο Παντελίδης Παντελίδης που δεν πια μαζί μας.

Το βραβείο για τον αξέχαστο τραγουδιστή θα παραλάβει ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος συνοδευόμενος από τους κολλητούς-φίλους του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου ερμηνευτή, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και μίλησε μεταξύ άλλων για σημερινή βραδιά των βραβείων, που για πρώτη φορά δεν θα είναι εκεί ο Παντελής…

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης χαρακτηριστικά σημείωσε: «Θα παραλάβω εγώ το βραβείο, μαζί με τους κολλητούς του φίλους. Δεν έχω προετοιμάσει τι θα πω… Θα μιλήσω αυθόρμητα, μέσα από την καρδιά μου. Αυτό άλλωστε πιστεύω πως θα έκανε και ο Παντελής. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω τον χαμό του».

Ενώ, καρδιακός φίλος του μεγάλου ερμηνευτή τόνισε: «Ο Παντελάκος μας έχει πάρει το βραβείο του κόσμου. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης όλων των εποχών. Το ήθος, οι αξίες, οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και πορεύτηκε σε συνδυασμό με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του που ήταν μέσα από την ψυχή του, τον καθιστούν τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη! Ο κόσμος τον αγάπησε γιατί ήταν αυθεντικός. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω τον χαμό τον χαμό του. Έρχομαι εδώ και πίνω τον καφέ μου κάθε απόγευμα, όπως κάναμε παλιά. Τα τραγούδια του μου κρατούν συντροφιά».

Σύμφωνα με την Χριστιάνα Μπακατσιά και τη Σάσα Σταμάτη, η οικογένεια του τραγουδιστή και οι φίλοι του θα μεταβούν αύριο στο κοιμητήριο, όπου θα τοποθετήσουν για λίγο το βραβείο στο μνήμα του Παντελή Παντελίδη και στη συνέχεια θα το βάλουν σε προθήκη, σε ένα από τα δύο μαγαζιά της οικογένειας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση