HomeΣΠΟΡΜεταμορφώνει το δεύτερο σπίτι του ο ΟΦΗ!

Μεταμορφώνει το δεύτερο σπίτι του ο ΟΦΗ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έργα για την ανακατασκευή του γηπέδου που ανήκει στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την δημιουργία ενός «στολιδιού» για τις ακαδημίες του ΟΦΗ ξεκίνησαν στην περιοχή της Αμμουδάρας, με πρωτεργάτη αυτής της προσπάθειας τον Αντώνη Κοτσιφάκη, υπεύθυνο εγκαταστάσεων της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπως αναφέρει το grandsport.gr

Το γήπεδο, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα «Carrefour Μαρινόπουλος» στην Αμμουδάρα, είχε εγκαταλειφθεί εντελώς. Ο Αντώνης Κοτσιφάκης, προκειμένου το γήπεδο να μην καταστραφεί ολοκληρωτικά, πήρε την πρωτοβουλία να το ανακαινίσει και να το μεταμορφώσει σε ένα «στολίδι» για τα νεαρά παιδιά του ΟΦΗ.  Για τη δημιουργία του γηπέδου, έχει τη στήριξη ορισμένων μελών της διοίκησης του ΟΦΗ, όχι όμως ολόκληρου του Ερασιτέχνη.

OFH

Αυτή τη στιγμή, η μορφή που έχει πάρει το γήπεδο δεν θυμίζει σε τίποτα υγιή χώρο αθλητισμού. Η εικόνα των αποδυτηρίων, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, είναι αποκαρδιωτική με δεκάδες σκουπίδια και…οχι μόνο. Η ανακαίνιση του μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει, δίνοντας νέα πνοή στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Αντώνης Κοτσιφάκης, ο οποίος διανύει το 67ο έτος της ηλικίας του βρίσκεται στην διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εδώ και πέντε χρόνια. Μιλώντας στο Grandsport.gr αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε την πρωτοβουλία αυτή και στην στήριξη που έχει στην προσπάθεια που κάνει να μεταμορφώσει το γήπεδο.

OFH1

Ο 67χρονος αναφέρθηκε στην ανάγκη που έχουν τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό, ώστε να αποφύγουν άλλους άσχημους δρόμους στη ζωή τους, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους φορείς που βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν στην προσπάθεια δημιουργίας του γηπέδου για τις ακαδημίες του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Grandsport.gr: «Είμαι στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εδώ και πέντε χρόνια. Έχω αναλάβει αυτό το έργο. Έχω βάλει σκοπό αυτό το γήπεδο που είχε εγκαταλειφθεί να ξαναγίνει γήπεδο και γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια για να το πετύχουμε.

Είναι ένα γήπεδο που θα εξυπηρετήσει τις ακαδημίες και τα μικρά παιδιά του ΟΦΗ. Επειδή συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στα παιδιά και να τα συγκρατήσουμε στο να μην πάνε σε άλλα πράγματα, όπως οι ουσίες. Για αυτό κάνουμε αυτήν την προσπάθεια στο να φτιάξουμε το γήπεδο επειδή είναι και κοντά στο Ηράκλειο και είναι μία θαυμάσια περιοχή, αναπτυσσόμενη.

Πιστεύουμε πως όταν τελειώσει θα εξυπηρετήσει τους γονείς και το δικό μας σκοπό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Μαλεβιζίου και ιδιαίτερα τον κ.Κύρκο για την προσφορά του στο να μας δίνει τα μηχανήματα για να φτιάξουμε το γήπεδο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση