HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜε έκπτωση 15% για τους καλοπληρωτές κάνει «ποδαρικό» τον Ιούλιο η ΔΕΗ

Με έκπτωση 15% για τους καλοπληρωτές κάνει «ποδαρικό» τον Ιούλιο η ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δώρο» έκπτωση 15% θα κάνει από την 1η Ιουλίου η ΔΕΗ στους καλοπληρωτές καταναλωτές, όπως είχε ανακοινώσει από τις αρχές Ιουνίου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μανώλης Παναγιώτάκης.

Προϋπόθεση είναι η εμπρόθεσμη εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών και η τήρηση των διακανονισμών που τυχόν έχουν συναφθεί ή θα συναφθούν με το ισχύον, ή έχουν συναφθεί με το προηγούμενο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτάκη η έκπτωση αφορά περίπου 5 εκατομμύρια καταναλωτές.

Ωστοσο από τη ρύθμιση δεν αποκλείονται και οι 2,1 εκατομμύρια καταναλωτές που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη και οι οποίοι μπορούν, επίσης, να επωφεληθούν, εφόσον ρυθμίσουν τα χρέη τους.

Όπως διευκρίνισε η μείωση δεν έχει ημερομηνία λήξεως, αλλά θα ισχύσει για όσους είναι ή γίνονται συνεπείς στην πληρωμή των λογαριασμών τους ή/και ρυθμίζουν τα χρέη τους. Έτσι, η διατήρηση της έκπτωσης θα εξαρτάται από τη συνέπεια των καταναλωτών στην πληρωμή οφειλών και διακανονισμών.

Σημειώνεται ότι η ρύθμιση με ευνοϊκούς όρους, χωρίς προκαταβολή λήγει στις 31 Ιουλίου και, αυτή τη στιγμή, δεν αντιμετωπίζεται θέμα παράτασης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση