HomeΚΟΣΜΟΣΑσύλληπτη τραγωδία! Κρεμάστηκε κατά λάθος 11χρονος στο δωμάτιό του

Ασύλληπτη τραγωδία! Κρεμάστηκε κατά λάθος 11χρονος στο δωμάτιό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια πλάκα κατέληξε στον τραγικό θάνατο του 11χρονου Sonny Pearson που βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιό του από τη μητέρα του.

Ο ανήλικος ήταν γνωστό ότι έπαιζε με σκοινιά και συχνά έφτιαχνε αυτοσχέδιες κούνιες στο δωμάτιό του. Οι συγγενείς και οι φίλοι του τον περιγράφουν ως ένα χαρούμενο αγόρι. Την ημέρα του τραγικού θανάτου τον Ιανουάριο βρισκόταν σπίτι με τη μητέρα του Nicola και την αδερφή του και θα έβγαιναν έξω. Όλα έγιναν μέσα σε 10 λεπτά αφότου πήγε στο δωμάτιό του. Τον βρήκε κρεμασμένο η μητέρα του.

Ενώ είχε σπάσμένο χέρι, προσπάθησε με τη βοήθεια των άλλων μελών της οικογένειας να κάνουν ό,τι μπορούσαν για να τον σώσουν χωρίς να τα καταφέρουν. «Θα βγαίναμε έξω το απόγευμα. Ετοιμαζόμασταν όλοι. Ο Sonny έπαιζε στο δωμάτιό του. Δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσαμε να κάνουμε», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του.

Ο πατέρας του 11χρονου Andrew Colin Pearson δεν μπορεί να ξεχάσει τις όμορφες στιγμές που είχε με τον γιο του το προηγούμενο βράδυ. «Ήταν εκπληκτικός. Τον γνώριζαν όλοι».

Ο βοηθός ιατροδικαστή Dr Nicholas Shaw σχολίασε πως ο θάνατος του 11χρονου αποτελεί ασύλληπτη τραγωδία. «Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν πως ο Sonny Jack ήταν δυσαρεστημένος, αλλά υπάρχουν αποδείξεις πως του άρεσε να παίζει με σκοινιά παρά το γεγονός ότι του το είχαν απαγορεύσει».

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση