HomeΚΡΗΤΗΑλλαγή σκυτάλης στον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου

Αλλαγή σκυτάλης στον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και με την παρουσία πολλών μελών του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, μελών του Ρ. Ο. Ηράκλειο Candia και του Προέδρου του Ρ.Ο. Αθήνα – Βοράς, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Galaxy η προγραμματισμένη αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος, Μιχάλης Ζωγραφάκης – Σφακιανάκης παρουσίασε τον απολογισμό του έργου που πραγματοποιήθηκε την χρονιά της Προεδρίας του, το διάστημα Ιούλιος 2015 – Ιούνιος 2016, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στο Διοικητικό Συμβούλιο, τους Ροταριανούς που στήριξαν τις δράσεις, τους χορηγούς και υποστηρικτές του Ρ.Ο.Η. και παρέδωσε τη σφύρα του Ομίλου στον νέο Πρόεδρο, Νικόλα Σπετσίδη.

psathakis - spetsidis 1

 

Ο νέος Πρόεδρος από την πλευρά του, συνεχάρη τον Μιχάλη Ζωγραφάκη – Σφακιανάκη και το απερχόμενο Δ.Σ. για τα άψογα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους και παρουσίασε τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο Όμιλος τη νέα Ροταριανή Χρονιά. Ακολούθησε η βράβευση του απερχόμενου Προέδρου Μ. Ζωγραφάκη – Σφακιανάκη και των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και η παράδοση της Χάρτας του Ομίλου Ροταράκτ Ηρακλείου από τον Πρόεδρο του Ρ. Ο. Αθήνα – Βοράς, Παναγιώτη Γιαννακόπουλο.

ROH 1

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ρ.Ο.Η. για την χρονιά 2016 – 2017 αποτελείται από τους:

Πρόεδρο: Νικόλα Σπετσίδη

Αντιπρόεδρο Α’: Γιάννη Ιεραπετρίτη

Αντιπρόεδρο Β’: Gian Andrea Garancini

Αντιπρόεδρο Γ’: Παντελή Κρουσταλάκη

Γραμματέα: Κωνσταντίνο Ψαθάκη

Αν. Γραμματέα: Μηνά Παπαδάκη

Ταμία: Δημήτρη Σαμψών

Αν. Ταμία: Μύρων Χρηστάκη

Κοσμήτορα: Μανόλη Φούμη

Ηλεκτρονικός Γραμματέας: Γιάννης Μηλιαράς

Αν. Κοσμήτορα: Νώντα Χαρονίτη

Μέλη: Κλεόβουλο Χανδάνο, Ζαχαρία Καλαϊτζάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση