HomeΚΟΣΜΟΣΑπίστευτο θρίλερ στην Αγία Νάπα: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία που γλίτωσε το 2012!

Απίστευτο θρίλερ στην Αγία Νάπα: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία που γλίτωσε το 2012!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Αγία Νάπα μπροστά στα μάτια εκατοντάδων τουριστών που βρίσκονται στο κυπριακό θέρετρο!

Νεκρός είναι ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης ο οποίος ήταν και ο στόχος της εγκληματικής ενέργειας του 2012 όταν είχαν σκοτωθεί πέντε άτομα που εργαζόντουσαν ως φρουροί του. Επίσης νεκρός είναι ένας αστυνομικός με τη γυναίκα του και ένας εκ των δραστών. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ακόμα ένας αστυνομικός ο οποίος φέρεται να είναι αυτό που πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν δράστη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε και δεύτερος δράστης ο οποίος διέφυγε.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο protothema.gr ότι ο επιχειρηματίας συνέτρωγε μαζί με τους δύο αστυνομικούς και τη σύζυγο του ενός όταν εμφανίστηκαν οι δύο δράστες και άρχισαν να πυροβολούν. Ο ένας εκ των αστυνομικών έβγαλε το όπλο του και ανταπέδωσε τα πύρα σκοτώνοντας τον έναν δράστη ο οποίος είναι αλλοδαπός και μάλλον εκτελούσε «συμβόλαιο θανάτου». Στο εστιατόριο βρισκόντουσαν και τα παιδιά του αστυνομικού που σκοτώθηκε τα οποία είδαν τους γονείς τους να πέφτουν νεκροί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πληρωμένοι δολοφόνοι από την Ελλάδα είχαν επίσης εκτελέσει στις 23 Ιουνίου του 2012 τους πέντε φρουρούς του επιχειρηματία, στον ίδιο ακριβώς δρόμο. Επίσης στις 21 Ιουνίου του 2014 είχε δολοφονηθεί ο πατέρας του επιχειρηματία, Φάνου Καλοψιδιώτη.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση