HomeΚΟΣΜΟΣΟ καιρός μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit;

Ο καιρός μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη στιγμή που δίνεται μάχη «στήθος με στήθος» ανάμεσα στους υποστηρικτές της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εκείνους που τάσσονται υπέρ της αποχώρησής της, ένας ακόμα παράγοντας έρχεται να προστεθεί αυξάνοντας την αγωνία πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα να κρίνουν οι… καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την Πέμπτη, με την μετεωρολογική υπηρεσία να προβλέπει βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Μάλιστα, σε πόλεις της νοτιοανατολικής Βρετανίας είναι πιθανό να σημειωθούν ακόμα και καταιγίδες, επομένως οι ψηφοφόροι ενδέχεται να σκεφτούν σοβαρά αν θα προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν υπέρ ή κατά του Brexit.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, πιθανότερο να επηρεαστούν οι υποστηρικτές της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με αποτέλεσμα να προτιμήσουν να παραμείνουν προστατευμένοι στις κατοικίες τους από το να έρθουν αντιμέτωποι με την κακοκαιρία παρότι είναι συνηθισμένοι στα τερτίπια του καιρού.

Επισημαίνεται, μάλιστα, πως ισχυρές βροχοπτώσεις θα ξεκινήσουν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και θα συνεχίσουν μετά το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, τη στιγμή που οι κάλπες ανοίγουν στις 07.00 και κλείνουν στις 22.00 (τοπική ώρα).

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση