HomeΚΟΣΜΟΣΠρώην επιθετικός της Premier League συνελήφθη με κοκαΐνη σε παιδικό πάρκο!

Πρώην επιθετικός της Premier League συνελήφθη με κοκαΐνη σε παιδικό πάρκο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σεπτέμβρης του 2015, ο Μάρκους Μπεντ καλεί το 999 (το αντίστοιχο 100) και υποστηρίζει ότι διαρρήκτες προσπαθούν να μπουν στην οικία του. Οι αστυνομικοί φθάνουν στο σημείο και ο Άγγλος προσπαθεί να τους επιτεθεί με μπαλτά και κουζινομάχαιρο (!), αναγκάζοντας τους να χρησιμοποιήσουν όπλο τέιζερ ώστε να τον σταματήσουν. Τον Φλεβάρη πέρασε από δίκη, όπου του επιβλήθηκε δωδεκάμηνη φυλάκιση και 200 ώρες υποχρεωτικής μη αμειβόμενης εργασίας.

Λίγους μήνες μετά, ο -μεταξύ άλλων- πρώην επιθετικός των Κρίσταλ Πάλας, Σέφιλντ, Μπλάκμπερν, Ίπσουιτς, Λέστερ, Έβερτον, Τσάρλτον και ΚΠΡ απασχολεί και πάλι τη δικαιοσύνη. Στα 38 του χρόνια, ο εργαζόμενος σε βιομηχανία πετρελαίου πλέον Μπεντ, συνελήφθη από αστυνομικούς στο παιδικό θεματικό πάρκο «Chessington World», καθώς είχε στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Αφού πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο, σήμερα (21/6) το πρωί εμφανίστηκε στο δικαστήριο «Wimbledon Magistrate» και ομολόγησε την ενοχή του, με τον Δικαστή να του επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο ύψους 470 λιρών, ήτοι περίπου 610 ευρώ. Ξεπεσμός, για έναν ποδοσφαιριστή που πέτυχε πάνω από 100 γκολ στην καριέρα του, φθάνοντας ως την Κ21 της εθνικής Αγγλίας.

Πηγή: Sport-fm

Διαφήμιση
Διαφήμιση