HomeΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΖούκερμπεργκ: «Στο μέλλον οι χρήστες του Facebook θα επικοινωνούν τηλεπαθητικά!»

Ζούκερμπεργκ: «Στο μέλλον οι χρήστες του Facebook θα επικοινωνούν τηλεπαθητικά!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρόβλεψη πως στο μέλλον οι χρήστες του Facebook θα μοιράζονται τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους τηλεπαθητικά έκανε ο ιδρυτής του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ο 32χρονος στο πλαίσιο μιας πρόσφατης διαδικτυακής συνέντευξης που παραχώρησε, εξήγησε πως η πρόβλεψη του απέχει δεκαετίες από το να γίνει πραγματικότητα, ενώ είναι αναπόφευκτο, αν συμβεί κάτι τέτοιο, να προκληθούν ανησυχίες για την πιθανή παραβίαση της προσωπικής ζωής των χρηστών.

Ο ίδιος, αναλυτικά, δήλωσε πως: «Θα μπορείτε να συλλάβετε μια σκέψη, κάτι που σκέφτεστε ή θα νιώθετε και θα μπορείτε να το μοιραστείτε με τον κόσμο, μέσω μιας μορφής δεδομένων που θα μπορεί να το αναγνωρίζει. Γίνονται κάποιες αρκετά τρελές έρευνες, οι οποίες δείχνουν πως σε κάποιο σημείο στο μέλλον θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

Η συνέντευξη του Ζούκερμπεργκ ήταν αφιερωμένη στη νέα ρύθμιση του Facebook, το Facebook Live, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μεταδώσουν ζωντανά βίντεο από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο.

Ο 32χρονος δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφερθεί στην επίθεση στο Ορλάντο, όπου έχασαν τη ζωή τους 49 άτομα. Ο ίδιος σχολίασε πως οι άνθρωποι θα πρέπει να σκέφτονται λιγότερο ως έθνη και περισσότερο ως πολίτες μιας παγκόσμιας κοινωνίας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση