HomeΚΡΗΤΗΕκδήλωση για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο Ηράκλειο

Εκδήλωση για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Ηρακλείου και το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου πραγματοποιούν  εκδήλωση με θέμα: «Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Σύγχρονη Πόλη» την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα Καστελάκη του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην οδό Κορωναίου 9, στον 1ο όροφο.

Οι ομιλητές θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων,  κύριος Κωνσταντίνος Μπιτζάνης, ο Καθηγητής Σχεδιασμού Κοινωνικών Συστημάτων, Dr. Αλέξανδρος Ν. Χρηστάκης,, ο  Διευθυντής Εργαστηρίου Φύσης του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Yale,  Professor Κοινωνικών Επιστημών (Κοινωνικά Δίκτυα) Νίκος Α. Xρηστάκης, η Δημοσιογράφος και Συντονίστρια Δομημένου Δημοκρατικού Διαλόγου κυρία Μαρία Κακουλάκη και ο Διευθυντής Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής Δήμου Ηρακλείου κύριος Κωστής Μοχιανάκης.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν Project τα οποία διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ανοιχτής Σχεδίασης Εξοπλισμού Δημοσίων Χώρων για το έτος 2015, από τον κύριο Δημήτρη Κακουλάκη, την κυρία Χαρά Κριτσωτάκη, την κυρία Καλλιόπη Σαββάκη  και τον κύριο Γιώργο Κιαγιαδάκη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θ’ αναπτυχθούν θέματα σχετικά με τις δράσεις προώθησης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, καθώς και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θ’ αναλυθεί ο τρόπος διασύνδεσης Δήμων – Πανεπιστημίων – Ερευνητικών Κέντρων – Καινοτόμων Επιχειρήσεων – Δημιουργικών Ομάδων Πολιτών στο πλαίσιο τοπικών συνεργατικών πόλων  καινοτομίας καθώς επίσης θα παρουσιαστούν το Δημοσκόπιο Ηρακλείου καθώς και άλλες καινοτόμες πρακτικές και σχεδιασμοί του Δήμου Αθηνών και Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση