HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Κορέα στην Κρήτη

Συνάντηση για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Κορέα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση για την ανάληψη πρωτοβουλιών και τη δρομολόγηση δράσεων για την έλξη τουριστικού ρεύματος από την Κορέα προς την Κρήτη, είχαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης με τον επίτιμο Πρόξενο της Ν.Κορέας στην Κρήτη, Αντώνη Καράτζη.

Στη συνάντηση, που ήταν παρών και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε πως υπάρχουν δυνατότητες ενίσχυσης του τουρισμού της Κρήτης με την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων που σχετίζονται με τον πολιτισμό και την προβολή και ανάδειξη του νησιού μας στην Κορέα.

Πρόσφατα μάλιστα, ο κ. Κεφαλογιάννης  επισκέφτηκε την Κορέα εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κρήτης στην Παγκόσμια έκθεση μεταφορών και τουρισμού ,που έγινε στη Σεούλ.

Παράλληλα, είχε διαδοχικές συναντήσεις με επιχειρηματίες αλλά και τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Σεούλ Διονύση Σουρβάνο, τον εμπορικό ακόλουθο Θανάση Καραπέτσα, τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και με τις επίσημες αντιπροσωπείες της Κίνας, της Ινδίας, του Αζερμπαιτζάν και της Αργεντινής.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία για την Περιφέρεια Κρήτης να ενισχύσει τις δράσεις εξωστρέφειας με στόχο την ενίσχυση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος του νησιού. Η Ν. Κορέα είναι μία μεγάλη  αγορά που μπορεί με στοχευμένες δράσεις, να ενισχύσει το τουριστικό προϊόν της Κρήτης.» δήλωσαν οι κ. κ. Βαμιεδάκης, Καράτζης και Κεφαλογιάννης.

Μάλιστα, για την επιτυχή εκπροσώπηση της Περιφέρειας Κρήτης στην Παγκόσμια έκθεση μεταφορών και τουρισμού, που έγινε στη Σεούλ, ο κ. Κεφαλογιάννης πρόσθεσε:

«Μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με κορυφαία στελέχη παγκόσμιας εμβέλειας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και των μεταφορών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ήμασταν το μοναδικό περίπτερο Περιφέρειας που συμμετείχε στην έκθεση κάτι που έχει αποκομίσει άκρως θετικά σχόλια από διοργανωτές και συμμετέχοντες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση