HomeLife & StyleΝύφη έγινε viral γιατί άφησε τα μαλλιά της φυσικά, στο γάμο της

Νύφη έγινε viral γιατί άφησε τα μαλλιά της φυσικά, στο γάμο της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όταν έρχεται η στιγμή μίας γυναίκας να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε αυτό που προσέχει πρωτίστως είναι να διαλέξει το πιο εντυπωσιακό νυφικό. Ωστόσο μία νύφη έγινε viral στα social media, για τον πιο απρόσμενο λόγο.

Η Νάκια Γουίτι παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες τον αγαπημένο της Τζαβόντ σε ένα παραλιακό μέρος στο Τέξας.

NYFH1

Νύφη και γαμπρός ήταν ασορτί με την 27χρονη να φοράει ένα στραπλες mermaid νυφικό και τον Τζαβόντ ένα λευκό κουστούμι.

Μετά το γάμο, η νύφη ανέβασε φωτογραφίες από την τελετή και την προετοιμασία στο Instagram της με αποτέλεσμα να δέχεται χιλιάδες σχόλια και like, λόγω των μαλλιών της.

NYFH2

Η Νάκια, λοιπόν, προτίμησε να μην χτενίσει τα μαλλιά της ή να κάνει κάποιο περίτεχνο σινιόν, αλλά να τα αφήσει φυσικά.

NYFH3

Τα αφάνα, μαύρα, μαλλιά της έκλεψαν την παράσταση καθώς είχαν απίστευτο όγκο, ενώ οι φωτογραφίες με τις παρανύμφους να έχουν το ίδιο hairstyling, έγινε θέμα συζήτησης στα ξένα μέσα.

H Νάκια, μάλιστα, θέλησε να υποστηρίξει την επιλογή της σχολιάζοντας κάτω από τις φωτογραφίες της «Είμαι φυσική», αποδεικνύοντας πως και το natural look έχει την χάρη του.

NYFH4

Η νύφη είπε στο BuzzFeed πως αν και συνήθιζε να ισιώνει τα μαλλιά της, αποφάσισε πριν 4 χρόνια να τα αφήσει τελείως φυσικά, ενώ σκόπευε από τότε να κάνει το ίδιο και στον γάμο της.

Η ίδια ανέφερε πως ο άντρας της την βοήθησε στο εγχείρημά της, βρίσκοντας στο Διαδίκτυο τέλεια χτενίσματα για τα μαλλιά-αφάνα, κάνοντάς την έτσι να αγαπά το σχήμα των μαλλιών της και να μην τα ταλαιπωρεί.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση