HomeLife & StyleΚάτια Ζυγούλη: Πως ανακοίνωσε στους γονείς της την τέταρτη εγκυμοσύνη;

Κάτια Ζυγούλη: Πως ανακοίνωσε στους γονείς της την τέταρτη εγκυμοσύνη;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

​Πιο λαμπερή από ποτέ η Κάτια Ζυγούλη αποπνέει μια γλυκιά ηρεμία και ομολογεί πως το μεγάλωμα του μικρότερου γιου της το ευχαριστιέται ακόμα περισσότερο από ό,τι τις προηγούμενες φορές.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αγωνίες. Κλαίει το μωρό; Ναι, κλαίει. Θα το ταΐσω, θα το αλλάξω, θα το αγκαλιάσω, ξέρω ποια είναι τα βήματα που θα ακολουθήσω για να το φροντίσω και να το ηρεμήσω. Όταν ήταν μωρό η Αναστασία και έκλαιγε, γινόταν πανικός στο σπίτι, χτυπούσαν “συναγερμοί”. Τώρα είναι τελείως διαφορετικά. Έχω κάνει πολλή “προπόνηση” και το ευχαριστιέμαι πιο πολύ» δήλωσε στην συνέντευξη που έδωσε στο People.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Κάτια με τον Σάκη και το μικρούλη τους βρέθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο, γεγονός που ανησύχησε τον κόσμο, που έστειλε χιλιάδες μηνύματα με «περαστικά» και ευχές στα social media.

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό, μια ελαφριά βρογχιολίτιδα, κάτι πολύ συνηθισμένο στα μωράκια. Ο μικρούλης μας ήταν μόλις ενός μήνα και ο παιδίατρος μας είπε πως έπρεπε να γίνει εισαγωγή. Έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους» εξηγεί.

Τις τελευταίες μέρες όλα έχουν μπει στους ρυθμούς της νέας οικογενειακής καθημερινότητας, με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά να είναι ενθουσιασμένα με τον αδελφούλη τους, που μεγάλωσε την ευτυχισμένη οικογένεια.

«Πιο πολύ νομίζω ότι χάρηκε ο Αλέξανδρος, που έχει επιτέλους ένα ακόμα αγοράκι στο σπίτι. Τον τελευταίο καιρό μάς το ζητούσε, μου έλεγε “μαμά, κάνε μου έναν αδελφούλη”. Και η Αριάδνη χάρηκε πολύ όταν ήρθε το μωράκι στο σπίτι. Βέβαια, της φαίνεται περίεργο που δεν μπορεί να το παίρνει αγκαλιά όπως ονειρευόταν. Η Αναστασία, από την άλλη, είναι επισήμως η βοηθός μου, γιατί είναι σε ηλικία που μπορεί να κάνει πιο λειτουργικά πράγματα και το απολαμβάνει».

Πως το ανακοίνωσαν όμως στους γονείς τους για την τέταρτη εγκυμοσύνη;

«Αυτή την φορά ήθελα πολύ συνειδητά να το κρατήσουμε πιο ‘’δικό μας’’, να το ζήσουμε πιο ήρεμα ο Σάκης κι εγώ. Δεν το ήξεραν οι γονείς μας, δεν το είχαμε πει στα παιδιά μας δεν το ήξεραν οι φίλοι μας. Ήθελα να διαφυλάξω την ηρεμία και την καθημερινότητα όλων μας, πρώτα από όλα των παιδιών αλλά και την δική μου… Την ημέρα που διέρρευσε το νέο, μέσα σε μερικές ώρες το είπαμε στα παιδιά και στην συνέχεια στους γονείς μας. Είχε πολλή πλάκα το πώς έγινε όλο αυτό. Εκεί λοιπόν που μιλούσε η Αναστασία με τον μπαμπά μου, του λέει: ‘’παππού η μαμά σε έξι βδομάδες θα έχει μωράκι’’. Και λέει ο πατέρας μου γελώντας: ‘’αγάπη μου εννοείς σε έξι μήνες;’’ Και του απαντά η μικρή ‘’όχι παππού σε έξι εβδομάδες!’’ Μετά στο τηλέφωνο επικράτησε σιωπή!».

star.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση