HomeΚΡΗΤΗΑρίστευσε στις Πανελλήνιες… πετυχαίνοντας το στόχο της

Αρίστευσε στις Πανελλήνιες… πετυχαίνοντας το στόχο της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με βαθμολογία 20 στην Φυσική, 20 στην Βιολογία, 19,9 στην Χημεία και 18,7 στην Έκθεση, η Χανιώτισσα υποψήφια Ηρώ Γρηγοράκη, κατάφερε να συγκεντρώσει 19.713 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που η Χανιώτισσσα μαθήτρια συμμετείχε στις Πανελλήνιες καθώς την πρώτη φορά είχε πετύχει να εισαχθεί στο Χημικό Τμήμα Θεσσαλονίκης όπου και φοιτούσε. Ωστόσο η επιθυμία της ήταν η Ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης. Έτσι τον Δεκέμβριο ξεκίνησε ιδιαίτερα μαθήματα με στόχο την Ιατρική.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Μιλώντας στα Χανιώτικα νέα η Ηρώ εξήγησε ότι περίμενε πως είχε γράψει καλά όχι όμως και ότι θα αρίστευε. Κινητήριος δύναμη και πηγή έμπνευσης, υπήρξε σύμφωνα με την ίδια « όχι τόσο η επιμονή και η θέληση, διοτι πολλές φορές αμφισβήτησα την θέληση μου, για το εάν πραγματικά ήθελα να μπω σε αυτην την πολύ ανταγωνιστική διαδικασία. Αυτό που με βοήθησε ήταν η τεράστια αγάπη που δέχθηκε τόσο από την οικογένεια μου, τους γονείς και τα αδέρφια μου αλλά και τους καθηγητές και τους φίλους μου».

Το μήνυμα που στέλνει στα νέα παιδιά είναι « να μην αγχώνονται και να μην πιέζονται διότι οι πανελλήνιες δεν είναι η πιο σημαντική δοκιμασία στην ζωή, όπως κάποιοι θέλουν να την παρουσιάσουν, γιατί έτσι τους συμφέρει. Όλο αυτό δημιουργεί τεράστια πίεση, τεράστιο άγχος στα παιδιά. Και εάν καταφέρουν να απαγκιστρωθούν από αυτό το στερεότυπο, σίγουρα θα καταφέρουν πολύ καλύτερα πράγματα στην ζωή τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση