HomeΚΡΗΤΗΡώσοι και Ουκρανοί δημοσιογράφοι έρχονται στην… Κρήτη

Ρώσοι και Ουκρανοί δημοσιογράφοι έρχονται στην… Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες δημοσιογράφοι της Ουκρανίας ενώ αναμένεται να καταφτάσουν και Ρώσοι ρεπόρτερ προκειμένου να παρουσιάσουν το νησί του Μίνωα στο κοινό των χωρών τους.

Τα δημοσιογραφικά αυτά ταξίδια (Press Trips) διοργανώνονται από τον ΕΟΤ και τα κατά τόπους Γραφεία του, στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής στρατηγικής για την δυναμική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Ειδικότερα:

από τις 6 Ιουνίου και έως σήμερα, 18 Ιουνίου, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, την Αθήνα και την Κρήτη επισκέπτονται δημοσιογράφοι του περιοδικού FATA της Ουκρανίας, το οποίο ειδικεύεται σε θέματα σχετικά με τη διοργάνωση γάμων, ταξιδιών μέλιτος και ρομαντικών ταξιδιών.

από τις 18 έως τις 29 Ιουνίου ο ΕΟΤ οργανώνει ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) για συνολικά 21 Ρώσους bloggers και opinion makers, οι οποίοι σε πέντε γκρουπ θα επισκεφθούν νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Χίο, Λέσβο και Σάμο) και των Δωδεκανήσων (Κω και Ρόδο), την Κρήτη, τη Στερεά Ελλάδα (Εύβοια, Δελφούς και Αράχωβα), καθώς και τη Θεσσαλία (Μετέωρα, Βόλο και Πήλιο).

Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ  κ . Δημήτρης Τρυφωνόπουλος: «Το έργο προβολής της Ελλάδας  από τον ΕΟΤ, είναι πολύπλευρο και διαρκώς εμπλουτιζόμενο. Τα press  trips  είναι μόνο ένα μέρος των δράσεων που οργανώνει κάθε χρόνο η κεντρική υπηρεσία και τα γραφεία εξωτερικού του Οργανισμού, στο πλαίσιο μία συνεχούς προσπάθειας, να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Τους τελευταίους μήνες , οι δράσεις μας  έχουν πολλαπλασιαστεί και αυξάνονται συνεχώς με συνέπεια να προσδοκούμε και  φέτος μία νέα χρονιά -ρεκόρ εσόδων και αφίξεων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση