HomeΣΠΟΡΟ Μανόλης Κουμαντάκης στους επιχειρηματίες που είναι κοντά στον ΟΦΗ

Ο Μανόλης Κουμαντάκης στους επιχειρηματίες που είναι κοντά στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενας ακόμη γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας, θα συμμετάσχει στην διοικητική προσπάθεια του ΟΦΗ, με αγορά μετοχών στην ΠΑΕ που θα ιδρυθεί το επόμενο διάστημα, με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football league.

Ο λόγος για τον Μανόλη Κουμαντάκη (Εμπορία Ξυλείας), ο οποίος θα είναι μέσα στο διοικητικό μοντέλο του ΟΦΗ, για την επόμενη χρονιά.

Ο Μανόλης Κουμαντάκης, είναι πρόεδρος των Εμπόρων Ηρακλείου και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών συλλόγων Κρήτης.

Εχει μάλιστα κατά καιρούς βοηθήσει σημαντικά τον ΟΦΗ με διάφορους τρόπους (χορηγίες κ.λ.π).

Στην φωτογραφία o επιχειρηματίας Mανόλης Κουμαντάκης με τον Δημήτρη Αποστολάκη εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

«Ξαναχτίζουμε τον ΟΦΗ»

Για την συμμετοχή του στην διοικητική ομάδα του ΟΦΗ, η οποία  διευρύνεται και πλαισιώνει τους «9» επιχειρηματίες που ξεκίνησαν  πέρσι το καλοκαίρι,  επισημαίνει με δήλωση του ότι «χτίζουμε πάλι την ομάδα μας και οφείλουμε όσοι μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτό.

Η ομάδα χτίζεται σε υγιείς βάσεις. Σε πρότυπα επιχειρηματικά και ποδοσφαιρικά. Ο ΟΦΗ μπορεί να γίνει πρότυπο και για άλλες ομάδες και να αποτελέσει επιτέλους μια οργανωμένη κατάσταση.

Η προσπάθεια που γίνεται τώρα πρέπει να στηριχθεί απο όλους. Γιατί γίνεται μέσα σε καθαρά επιχειρηματικά και ποδοσφαιρικά πλαίσια.

Οσον αφορά τη δική μου συμμετοχή σε αυτήν την προσπάθεια, όλη η ιστορία του ΟΦΗ απο το 1950 και μετά, είναι στα μάτια μου. Η ομάδα αυτή είναι η ζωή μου.

Με στεναχωρεί αυτό που έγινε τα τελευταία χρόνια, και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να το αλλάξουμε».

Οπως επισημαίνει στην ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, η συμμετοχή και άλλων επιχειρηματιών απο το Ηράκλειο και την Κρήτη, που έχουν αποφασίσει να είναι παρόντες στην επόμενη μέρα του ΟΦΗ, μετά την άνοδο στην Football league και τη νέα ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί,  θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, καθώς οι θετικές απαντήσεις είναι αρκετές.

Ο ΟΦΗ με σταθερά βήματα αποκτά μια σημαντική επιχειρηματική και οικονομική δυναμική για το μέλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση