HomeΚΟΣΜΟΣΈνας νεκρός και έξι τραυματίες από κατάρρευση γέφυρας στη Γερμανία

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες από κατάρρευση γέφυρας στη Γερμανία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τουλάχιστον ένα άτομο έχει σκοτωθεί και άλλα έξι τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν κατέρρευσε τμήμα γέφυρας υπό κατασκευή στη νότια Γερμανία, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το νεόκτιστο τμήμα της γέφυρας, μήκους 40 μέτρων, καθώς και η σκαλωσιές γύρω από αυτό, έπεσαν από ύψος 20 μέτρων ενώ 20 εργάτες ήταν παρόντες στην περιοχή, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Κατρίν Ταμ .

Δεν είναι σαφές τι οδήγησε στην κατάρρευση της γέφυρας, την Τετάρτη, η οποίο βρίσκεται παράλληλα σε μια υπάρχουσα γέφυρα στον αυτοκινητόδρομο Α7, κοντά στο Βερνέκ, στο βόρειο τμήμα της Βαυαρίας.

Εκτός από τον ένα νεκρό και τους έξι που τραυματίστηκαν σοβαρά, πολλοί άλλοι εργαζόμενοι έχουν επίσης τραυματιστεί ελαφρά, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

Αξιωματούχοι αρχικά ανέφεραν ότι πολλοί άνθρωποι είχαν σκοτωθεί.

Ένας άλλος εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Μπγιορν Σμιτ, δήλωσε στο BBC, ότι μπορεί να υπάρχει το ενδεχόμενο, κάποιοι εργαζόμενοι να εξακολουθούν να είναι θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια.

Οι εργασίες για τη νέα γέφυρα συνολικού μήκους 236 μέτρων, ξεκίνησε πέρυσι και υποτίθεται ότι θα είχε τελειώσει μέχρι το τέλος του 2017.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση