HomeLife & StyleΠάτρικ Σουέιζι: Ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη γυναίκα του;

Πάτρικ Σουέιζι: Ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη γυναίκα του;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες μέρες οι δηλώσεις ενός ατόμου, το οποίο ισχυρίζεται πως υπήρξε φίλος του ηθοποιού Πάτρικ Σουέιζι και υποστηρίζει πως ο ηθοποιός που απεβίωσε το 2009 έπεφτε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη γυναίκα του, Λίσα Νιέμι.

Η σύζυγος του ηθοποιού κατηγορήθηκε πως χτυπούσε πολύ συχνά τον Σουέιζι κατά τη διάρκεια του 34χρονου γάμου τους, ακόμα και λίγο πριν αυτός πεθάνει, όταν έπασχε από καρκίνο.

Patrick Swayze2

Ο «άγνωστος» φίλος του αγαπημένου ηθοποιού αποκάλυψε στην «RadarOnline» πως: «Τον χτυπούσε και εκείνος ξέσπαγε, χτυπώντας τα έπιπλα και τους τοίχους. Εκείνοι μάλωναν και εγώ τους κάλυπτα. Είχαν καταστρέψει δωμάτια ξενοδοχείων, αυτοκίνητα, το σπίτι τους». Όταν, μάλιστα, το συγκεκριμένο άτομο ερωτήθηκε αν η Νιέμι χτυπούσε τον Σουέιζι και κατά τη διάρκεια της 21μηνης μάχης του ηθοποιού με τον καρκίνο, εκείνο απάντησε πως: «Ω ναι, δεν είχε σημασία. Δεν τον χτυπούσε με πράγματα, αλλά τον χαστούκιζε και τον γρατζουνούσε. Είχε το πάνω χέρι απέναντί του γιατί εκείνος δεν θα την χτυπούσε ποτέ. Ήταν απόλυτος στο ότι δεν θα άπλωνε ποτέ χέρι επάνω της».

patrickswayzejumphl

Ένας ακόμα κοντινός φίλος του ηθοποιού αποκάλυψε πως η Νιέμι απαγόρευε σε όλους τους φίλους και την οικογένειά του να τον επισκεφθούν προς το τέλος της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας του ηθοποιού.

Μετά τις παραπάνω κατηγορίες, η Λίσα Νιέμι έσπευσε να αρνηθεί τα πάντα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της: «Είναι όλα ψέματα, κατηγορηματικά. Είναι τόσο απλό».

Ο Πάτρικ Σουέιζι και η Λίσα Νιέμι γνωρίστηκαν στα 15 τους χρόνια και ήταν παντρεμένοι για 34 χρόνια, μέχρι το 2009, όταν ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του χτυπημένος από καρκίνο του παγκρέατος.

Patrick Swayze3

Σημειώνουμε πως η 60χρονη πλέον Νιέμι ξαναπαντρεύτηκε πέντε χρόνια μετά το θάνατο του Σουέιζι, τον κοσμηματοποιό, Άλμπερτ ΝτεΠρίσκο. Η ίδια είχε δηλώσει για τον δεύτερο γάμο της: «Έχω να πω πως η αγάπη που τρέφω για τον Πάτρικ δεν ήρθε ποτέ σε σύγκρουση ή σε ανταγωνισμό με τα συναισθήματα μου για τον Άλμπερτ. Ο Άλμπερτ ήξερε πως ακόμα αγαπώ τον Πάτρικ».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση