HomeΚΟΣΜΟΣΕιδικός λογαριασμός για τα θύματα του Ορλάντο

Ειδικός λογαριασμός για τα θύματα του Ορλάντο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο δήμαρχος του Ορλάντο Μπάντι Ντάιερ άνοιξε ειδικό λογαριασμό για τα θύματα του Ορλάντο, μετά το μακελειό με τους 49 νεκρούς στο γκέι μπαρ Pulse. Ήδη η Disney έκανε δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

«Έχει ραγίσει η καρδιά μας από αυτήν την τραγωδία και ελπίζουμε ότι με την δέσμευσή μας θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους που επηρέασε άμεσα αυτή η παράλογη πράξη», δήλωσε ο Μπομπ Σάπεκ, πρόεδρος της «Walt Disney Parks and Resorts», καθώς ανακοίνωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει οικονομικά το ταμείο και στη συνέχεια.

«Τα 74.000 μέλη μας αποκαλούν πλέον το Ορλάντο «σπίτι» τους, θρηνούν την απώλεια των θυμάτων και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες, τους φίλους και τους αγαπημένους τους», πρόσθεσε.

Η Disney ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τους δημόσιους φορείς στην Κεντρική Φλόριντα για την παροχή υποστήριξης στα άτομα που η ζωή τους άλλαξε μετά το χτύπημα στο κλαμπ. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει και λειτουργεί πέντε σημεία αιμοδοσίας γύρω από τα θέρετρα της, ώστε οι εργαζόμενοι σ’ αυτήν να προσφέρουν αίμα για τους τραυματίες της επίθεσης που είναι περισσότεροι από 50. Η εταιρεία παρέχει επίσης δωμάτια για τις οικογένειες και τους φίλους των τραυματιών.

«Οι καρδιές μας είναι μ’ αυτούς που επηρέασε αυτή η τρομερή επίθεση», δήλωσε ο Τόμας Σμιθ, διευθυντής περιεχομένου της εταιρείας.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση