HomeΣΠΟΡΈτσι εκπαιδεύονται στη «μάχη» οι Ρώσοι χούλιγκανς

Έτσι εκπαιδεύονται στη «μάχη» οι Ρώσοι χούλιγκανς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο βίντεο εμφανίζονται δύο ομάδες ανδρών φουλ στην τεστοστερόνη να επιτίθενται η μια στην άλλη προκειμένου οι επικεφαλής των ultras να επιλέξουν τους 150 καλύτερους

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει στη Γαλλία οι Ρώσοι ultras, οι χούλιγκαν, δηλαδή, που έχουν προκαλέσει σοβαρά επεισόδια σε βάρος οπαδών άλλων χωρών – κυρίως Άγγλων – κατά τη διάρκεια του Euro 2016.

Αυτό που έχει τρομοκρατήσει τους πάντες είναι αφενός η αγριότητα και αφετέρου ο στρατιωτικός τρόπος με τον οποίο δρουν οι Ρώσοι χούλιγκανς.

Απαντήσεις δίνει το βίντεο που έφεραν στη δημοσιότητα διεθνή ΜΜΕ και στο οποίο φαίνεται ο τρόπος «εκπαίδευσης» και επιλογής των Ρώσων που θα «εκπροσωπήσουν» τη χώρα τους στο πεδίο των… μαχών.

Στο βίντεο εμφανίζονται δύο ομάδες ανδρών φουλ στην τεστοστερόνη να επιτίθενται η μια στην άλλη προκειμένου οι επικεφαλής των ultras να επιλέξουν τους 150 καλύτερους.

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα ανταλλάσσουν γροθιές μέχρι τελικής πτώσεως. Όσοι… επιβιώσουν από τον πρώτο γύρο τότε πρέπει να συνεχίσουν τη δοκιμασία δεχόμενοι άγριο ξυλοδαρμό από τους υπόλοιπους.

Αλλά και όσοι αποτύχουν δέχονται επίσης νέα χτυπήματα δίκην παραδειγματισμού για την… αποτυχία τους.

Ίσως αυτό το βίντεο να είχε δει ο εισαγγελέας της Μασσαλίας όταν χαρακτήριζε τις ορδές των Ρώσων χούλιγκαν ως «εξαιρετικά καλά εκπαιδευμένες» και «φοβερά βίαιες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση