HomeΚΟΣΜΟΣΤέξας: Τέλος η ομηρεία, νεκρός ο δράστης από πυρά αστυνομικών

Τέξας: Τέλος η ομηρεία, νεκρός ο δράστης από πυρά αστυνομικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός από πυρά της αστυνομίας έπεσε ο δράστης ο οποίος είχε εισβάλει ένοπλος σε πολυκατάστημα του Τέξας και κρατούσε τουλάχιστον έναν όμηρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης σκοτώθηκε και οι όμηροι είναι ασφαλείς.

Με ανακοίνωση της στο twitter πριν λίγα λεπτά, η αστυνομία του Αμαρίλο ενημέρωσε ότι ο ύποπτος πυροβολήθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ότι φαίνεται να είναι νεκρός. Επίσης διαβεβαίωσε ότι οι όμηροι είναι καλά στην υγεία τους και δεν έχουν χτυπηθεί.

Λίγα λεπτά νωρίτερα το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είχε ανακοινώσει με tweet του ότι άνδρες του είχαν εισέλθει στον χώρο και ότι οι πυροβολισμοί είχαν σταματήσει.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο KVII, επρόκειτο για έναν υπάλληλο του καταστήματος Walmart που κρατούσε όμηρο έναν συνάδελφό του.

Στο σημείο έσπευσαν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί για την ασφάλεια των υπολοίπων πολιτών.

Η αστυνομία στο Αμαρίλο του Τέξας ερευνά μαρτυρίες σχετικά με το περιστατικό κατά το οποίο υπήρξαν πυροβολισμοί και ένας ένοπλος πιθανόν κρατάει ομήρους στο κατάστημα Walmart.

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες στο περιστατικό, επισήμανε η δημοτική αρχή στον λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Η αστυνομία του Αμαρίλο δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ύποπτο ή το τι ακριβώς συνέβη.

Η κυκλοφορία στην περιοχή έχει διακοπεί και οι αστυνομικές δυνάμεις καλούν τους πολίτες να απομακρυνθούν.

«Υπάρχουν αναφορές για έναν ύποπτο εντός του καταστήματος το οποίο κρατά ομήρους» σημειώνεται σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Η αστυνομία απομακρύνει τον κόσμο από το κτίριο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC 7.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση