HomeΣΠΟΡΣυναντήσεις με Λαμπράκη και Βλαστό στον ΟΦΗ

Συναντήσεις με Λαμπράκη και Βλαστό στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά στην Football league, προχωράει σε όλα τα επίπεδα και αυτό το νόημα είχαν οι συναντήσεις που είχαν το Σάββατο (11/6) εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ οι κ.κ. Αντίπας Σηφάκης και Κώστας Αρχοντάκης, με τον Σταύρο Λαμπράκη και τον Γιώργο Βλαστό.

Οι συναντήσεις αυτές είναι προπομπός της συνάντησης που θα γίνει την Τρίτη (14/6) με το Νίκο Νιόπλια, προκειμένου ο ΟΦΗ να προχωρήσει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό για τη νέα χρονιά ενόψει της συμμετοχής του στην Football league.

«Η ομάδα μας θα αγωνίζεται πλέον σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα, όπως είναι η Football league και πρέπει να δουλέψουμε και εμείς επαγγελματικά. Αυτό το νόημα είχαν οι συναντήσεις μας με τον Σταύρο Λαμπράκη και τον Γιώργο Βλαστό, δυο ανθρώπους που έχουμε στο ποδοσφαιρικό τίμ της ομάδας. Θέλουμε σε οργανωτικό και λειτουργικό επίπεδο να δουλέψουμε καλύτερα φέτος, ώστε έγκαιρα και χωρίς να χαθεί χρόνος, να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει, γιατί έχουμε μια καλή ομάδα ανθρώπων. Ηδη στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι δουλεύουμε πολύ αυτήν την εποχή, το ίδιο συμβαίνει και στο ποδοσφαιρικό» ανέφερε για τις συναντήσεις ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Αντίπας Σηφάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση