HomeΣΠΟΡΧωρίς Αντετοκούνμπο-Σλούκα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής

Χωρίς Αντετοκούνμπο-Σλούκα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αρκετές απουσίες θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (13/06) η πρώτη προπόνηση της Εθνικής, αφού οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Σλούκας δεν θα δώσουν το παρών. Αμφίβολος κι ο Γιάννης Μπουρούσης.

Την πρώτη συγκέντρωση ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα (13/06) η Εθνική Ελλάδα. Ο Φώτης Κατσικάρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που βρίσκεται ακόμα στις ΗΠΑ και τον Κώστα Σλούκα που έχει υποχρεώσεις με τη Φενέρμπαχτσε. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, εκτός προπόνησης πιθανότατα θα μείνει κι ο Γιάννης Μπουρούσης ώστε να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τη φανέλα της Μπασκόνια. Θυμίζουμε πως η προεπιλογή αποτελείται από τους Νικ Καλάθη, Κώστα Σλούκα, Βαγγέλη Μάντζαρη, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιάννη Αθηναίου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Ιωάννη Παπαπέτρου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Δημήτρη Αγραβάνη, Κώστα Κουφό, Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Μπόγρη, Βασίλη Καββαδά, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Στράτο Περπέρογλου. Το Προολυμπιακό Τουρνουά πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 10 Ιουλίου στο Τορίνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση