HomeΚΡΗΤΗΣτην Κρήτη ο Παύλος Πολάκης- Τον περιμένουν πώς και πώς οι κάτοικοι της Ιεράπετρας

Στην Κρήτη ο Παύλος Πολάκης- Τον περιμένουν πώς και πώς οι κάτοικοι της Ιεράπετρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα θα βρεθεί αύριο Δευτέρα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος στις 12.30 μετά το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, στο Δημαρχείο Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια ο Αναπληρωτής Υπουργός θα επισκεφθεί το ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη Διοίκηση και τα θεσμικά όργανα του νοσοκομείου και ακολούθως θα συζητήσει με τους εργαζόμενους, οι οποίοι παρά τις δυσχέρειες, προσφέρουν τα μέγιστα στη λειτουργία της υγειονομικής μονάδας.

Ωστόσο οι κάτοικοι της Ιεράπετρας ετοιμάζουν “θερμή” υποδοχή στον υπουργό, εκφράζοντας την αγανάκτηση τους για τη δραματική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο τους.

Μάλιστα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο στις 12 το μεσημέρι.

Όπως επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας ο κ. Πολάκης πρέπει να έρθει στην Ιεράπετρα με απαντήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας και όλης της Νοτιοανατολικής Κρήτης που εξυπηρετούμαστε από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, παλεύουμε αποφασιστικά και ακούραστα, εδώ και έξι χρόνια, για το αναφαίρετο δικαίωμά μας στη Δημόσια Δωρεάν Υγεία. Οι αγώνες μας ενάντια στις μεθοδεύσεις και τις πολιτικές παλιών και νέων κυβερνήσεων έχουν κρατήσει το νοσοκομείο μας ανοιχτό και ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Με αγώνες απαντάμε στα νέα μνημονιακά μέτρα που επιβάλλουν κυβέρνηση και «θεσμοί» οδηγώντας στην πλήρη διάλυση της Υγείας, της Παιδείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τη φοροαρπαγή του εισοδήματος των μεσαίων και φτωχών στρωμάτων, την καταστροφή των μικρομεσαίων και των αγροτών, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΗ, σύσσωμη η Ιεράπετρα, δήμος, φορείς και κάτοικοι «υποδεχόμαστε» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ:

Να υλοποιηθούν άμεσα οι δεσμεύσεις του Υπουργείου για μόνιμους διορισμούς γιατρών και προσωπικού

Να δρομολογηθούν τώρα όλες οι μόνιμες προσλήψεις γιατρών και προσωπικού (ιατρικού, νοσηλευτικού, βοηθητικού και διοικητικού) που χρειάζονται για την πλήρη λειτουργία όλων των κλινικών του Νοσοκομείου μας.

Να προστεθούν άμεσα οι δύο οργανικές θέσεις (πνευμονολόγου και οδοντίατρου) που μετατράπηκαν σε θέσεις της παθολογικής κλινική.

Νέο οργανισμό που να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής μας

Να διασφαλιστεί ένα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΛΗΡΕΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ για όλο τον κόσμο, με επαρκή χρηματοδότηση αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση