HomeCity Guide3ο Φεστιβάλ Κέντρων Δημιουργικής απασχόλησης

3ο Φεστιβάλ Κέντρων Δημιουργικής απασχόλησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησε την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουνίου το 3ο Φεστιβάλ των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της ΔΗ.Κ.Ε.Η. του Δήμου Ηρακλείου. Την  Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα στο ΚΔΑΠ Τεμένους θα γίνει η παρουσίαση του project «Η μέλισσα και η σπουδαιότητα της στη φύση» ενώ θα ακολουθήσει τραγούδι και χορός.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 19:30 το απόγευμα στο ΚΔΑΠ Γοργολαΐνη, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ασιτών, θα πραγματοποιηθεί μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο «Ο κόσμος με άλλη ματιά».

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 18:30 το απόγευμα στο ΚΔΑΠ των Τριών Βαγιών θα πραγματοποιηθούν γυμναστικές επιδείξεις και χοροθεατρική παράσταση με τίτλο «Ο έμπορος της φιλίας» ενώ θα ακολουθήσει τραγούδι και χορός.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα στο ΚΔΑΠ Νέας Αλικαρνασσού στις 19:0 το απόγευμα θα δοθεί η θεατρική παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα» και θα γίνει η παρουσίαση του project «Φτάσε όπου δε μπορείς» από το εργαστήρι πλανητών.

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα στο ΚΔΑΠ του Κέντρου πραγματοποιείται «Η γιορτή της Ντενεκεδούπολης».

Στο μεταξύ από τις 13 μέχρι και τις 24 Ιουνίου στο ΚΔΑΠ Παλιανής καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 πραγματοποιείται έκθεση ζωγραφικής και πλαστικής τέχνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση