HomeLife & StyleΗ Δήμητρα Ματσούκα στο δικαστήριο για χρέη στο Δημόσιο

Η Δήμητρα Ματσούκα στο δικαστήριο για χρέη στο Δημόσιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, μία φωτογραφία που δείχνει τη Δήμητρα Ματσούκα σε αίθουσα δικαστηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός βρισκόταν σε μία δικαστική περιπέτεια για να ρυθμίσει τα χρέη της στο Δημόσιο.

Όπως είναι γνωστό, η ηθοποιός τον Νοέμβριο του 2012 είχε καταδικαστεί ερήμην για χρέη προς το δημόσιο σε 18 μήνες φυλάκιση. Η Δήμητρα Ματσούκα άσκησε έφεση περιμένοντας όλα αυτά τα χρόνια να εκδικαστεί η υπόθεσή της.

Η υπόθεση αφορούσε στη μη καταβολή φόρων εισοδήματος για τα έτη 2005 και 2006. Σύμφωνα με το περιοδικό Full Life, η υπόθεση της ηθοποιού, επρόκειτο να εκδικαστεί στο Εφετείο Αθηνών, πριν από έναν μήνα.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρισκόταν από νωρίς στον χώρο, όμως η υπόθεσή της τελικά πήρε αναβολή για έναν χρόνο.

Το πρωί της Πέμπτης, η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρω1νό» και μεταξύ άλλων, κλήθηκε να μιλήσει για την δικαστική της περιπέτεια. «Διάβασα σήμερα ότι εκδικάστηκε πριν από έναν μήνα μία ιστορία όπου χρωστούσες χρήματα στο κράτος. Ισχύει;», τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Ναι. Είναι σε εξέλιξη αυτή η ιστορία. Αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε καλά!», απάντησε η Δήμητρα Ματσούκα. Και πρόσθεσε: «Τελειώνει (αυτή η ιστορία) ελπίζω. Δεν είναι ευχάριστο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Ένας διακανονισμός είναι!».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση