HomeΣΠΟΡΠροχωράει η συνεργασία του ΟΦΗ με τη Στουτγκάρδη

Προχωράει η συνεργασία του ΟΦΗ με τη Στουτγκάρδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η συνεργασία του ΟΦΗ με την Γερμανική Στουτγκάρδη, προχωράει.

Η επικοινωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει ξεκινήσει και τις  επόμενες μέρες ο ΟΦΗ θα στείλει επίσημη πρόσκληση στη Γερμανική ομάδα, ώστε αυτή να κάνει προετοιμασία στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όποτε εκείνη επιλέξει, ανάλογα με το αγωνιστκό πρόγραμμα που έχει, ενώ οι δυο πλευρές συζητούν και ανταλλαγή φιλικών παιχνιδιών στην Κρήτη ή την Στουτγκάρδη.

Να θυμίσουμε ότι η επικοινωνία ξεκίνησε μέσα απο τον Ηρακλειώτη προπονητή Γιώργο Μεταξαράκη, ο οποίος είναι Γενικός διευθυντής των ακαδημιών του Γερμανικού συλλόγου και έφερε σε επαφή τον ΟΦΗ, με τη Γερμανική ομάδα.

Μάλιστα στην πρόσφατη συνάντηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μεταξύ του προέδρου του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και στελεχών και χορηγών της Γερμανικής ομάδας, ένας εξ’ αυτών που εκπροσωπεί μεγάλη αθλητική αλυσίδα καταστημάτων στην Γερμανία, ήδη ανταποκρίθηκε και θα προσφέρει αθλητικό υλικό στον ΟΦΗ, το οποίο και θα στείλει τις επόμενες μέρες.

Στον ΟΦΗ, βλέπουν με προσοχή και σοβαρότητα αυτήν την προοπτική συνεργασίας με την Στουτγκάρδη, καθώς μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη στον ΟΦΗ σε θέματα τεχνογνωσίας και οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση