HomeΣΠΟΡΣτην κορυφή του κόσμου η Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4,86 μέτρα

Στην κορυφή του κόσμου η Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4,86 μέτρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κατερίνα Στεφανίδη με ένα εντυπωσιακό άλμα στο αγώνισμα του επί κοντώ και υπό τους ήχους του αγαπημένου της τραγουδιού, Don’t believe me just watch, κατάφερε να γράψει στο φωτεινό πίνακα επίδοση 4,86 μέτρων που αποτελεί την κορυφαία για τη φετινή χρόνια στον κόσμο και την Πέμπτη καλύτερη όλων των εποχών στον ανοιχτό στίβο.

Η Στεφανίδη είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5μ., ωστόσο, τόσο με το δεύτερο όσο και τρίτο άλμα ήταν πολύ καλά και έκανε σαφές ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει αυτό το ύψος.

Έπειτα από κάθε προσπάθεια, η σπουδαία επικοντίστρια  πέταγε στην εξέδρα αναμνηστικά, για τον κόσμο  που έδωσε το «παρών» για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της.

stefanidh2

«Θέλω να σας ευχαριστήσω, που είστε εδώ. Είναι όμορφο που έγιναν καλές επιδόσεις και ελπίζω να περάσατε καλά. Ελπίζω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε γιατί το χρειαζόμαστε», είπε η Στεφανίδη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της απευθυνόμενη στον κόσμο.

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Στέλλα Λεδάκη με άλμα στα 4.10μ. και στην τρίτη η Γεωργία Στεφανίδη με άλμα στα 3.80μ.

Η δεύτερη επιτυχία ήρθε από την Βούλα Παπαχρίστου όπου σημείωσε στο τριπλούν επίδοση 14,73 μέτρων καταρρίπτοντας το ατομικό της ρεκόρ.

Μεταξύ των έξι αγωνισμάτων που διεξήχθησαν στο 17ο «Γκαλά Στίβου Φιλοθέης» υπήρξε άλλη μια ελληνική πρωτιά σε αυτή του αγωνίσματος άλματος εις μήκος την οποία απέσπασε η Χάιδω Αλεξούλη με άλμα των 6,5 μέτρων

Στο άθλημα του άλματος εις ύψος πρώτη ήρθε η Σβετλάνα Ράτζιβιλ από το Ουζμπεκιστάν με επίδοση 1,95 μέτρα, στα 100 μέτρα η Ουκρανή Ναταλίας Μεχρέιβα και στα 100 μέτρα με εμπόδια η Φιλανδή Ν.Νεζίρι.

Στο 17ο Γκαλά Στίβου γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο της Φιλοθέης παρευρέθηκε ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος που πλήθος κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες του γηπέδου.

Το Γκαλά που πραγματοποιήθηκε φέτος για 17η συνεχή χρόνια διοργανώθηκε από το δήμο Φιλοθέης υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Συμμετείχαν οκτώ χώρες, ενώ κατά τα προηγούμενα χρόνια έχουν συμμετάσχει στα αγωνίσματα του Ολυμπιονίκες και παγκόσμιες πρωταθλήτριες. Η φετινή χρόνια ήταν ορόσημο για τον αθλητικό όμιλο Φιλοθέης γιατί ιδρύθηκε πριν από εξήντα χρόνια από τον Στέλιο Κυριακίδη, ο οποίος έχτισε το γυμναστήριο που γίνονται σήμερα οι αγώνες.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση