HomeΚΡΗΤΗΠροφυλακίστηκε ο οπλουργός της εγκληματικής οργάνωσης – Συνεχίζονται οι απολογίες

Προφυλακίστηκε ο οπλουργός της εγκληματικής οργάνωσης – Συνεχίζονται οι απολογίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο ένας από τους συνολικά 18 συλληφθέντες στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε όπλο με ορμητήριο την Κρήτη. Πρόκειται για τον φερόμενο ως «οπλουργό» της οργάνωσης ο οποίος τροποποιούσε σε … αξιόμαχα τα μη εύχρηστα όπλα που έφερνε η οργάνωση από το εξωτερικό.

Ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων, οδηγήθηκαν σήμερα άλλοι δύο από τους συλληφθέντες, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και την υποχρέωσης της καταβολής χρηματικής εγγύησης.

Για μία ακόμη φορά, η διαδικασία της απολογίας ήταν πολύωρη. Μέχρις στιγμής έχουν απολογηθεί 5 από τους 18 συλληφθέντες, εκ των οποίων προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας.

Οι απολογίες των εμπλεκομένων στην υπόθεση θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες την πόρτα της ανακρίτριας πέρασαν οι πρώτοι δύο οι οποίοι έφεραν κατηγορίες για κατοχή όπλων, πλημμεληματικού χαρακτήρα – με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να τους αφήνουν ελεύθερους με περιοριστικούς όρους.

Διευκρινίζεται ακόμη ότι στους 13 από τους 18, ανάμεσα τους και οι δύο ειδικοί φρουροί έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση