HomeΚΟΣΜΟΣΟλλανδοί παρέλαβαν κοκαΐνη στην Ελλάδα με προορισμό την Τουρκία

Ολλανδοί παρέλαβαν κοκαΐνη στην Ελλάδα με προορισμό την Τουρκία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ενδιάμεσο σημείο για τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών από την Ευρώπη προς την Ασία και τούμπαλιν, φαίνεται να έχει εξελιχθεί η Ελλάδα. Η Δίωξη Ναρκωτικών εντόπισε και συνέλαβε δύο Ολλανδούς πολίτες, οι οποίοι έφτασανστην Αθήνα, προκειμένου να παραλάβουν ποσότητα ναρκωτικών και να τη μεταφέρουν στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη.

Πιο αναλυτικά, η Δίωξη εντόπισε τη 19χρονη Ολλανδέζα και τον 36χρονο συμπατριώτη της στο πλαίσιο της έρευνας που είχε ξεκινήσει από μέρες πριν, για τον εντοπισμό κυκλώματος που μεταφέρει «σκληρά» ναρκωτικά από την Ελλάδα στην Τουρκία. Τα «βαποράκια» από την Ολλανδία συνελήφθησαν και ακολούθως εξακριβώθηκε ότι παρέλαβαν ποσότητα κοκαΐνης από ένα άτομο, το οποίο εικάζεται πως έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Οι δύο Ολλανδοί είχαν σκοπό να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη με το λεωφορείο, προφανώς για να αποφύγουν τους λεπτομερείς ελέγχους που πραγματοποιούνται στα αεροδρόμια. Στην κατοχή τους βρέθηκε αποσκευή με διπλό πάτο, εντός του οποίου είχαν αποκρύψει ποσότητα κοκαΐνης βάρους -830- γραμμαρίων. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δύο Ολλανδοί αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση