HomeΣΠΟΡΟ ΟΦΗ δυναμώνει οικονομικά και διοικητικά

Ο ΟΦΗ δυναμώνει οικονομικά και διοικητικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O OΦΗ δυναμώνει διοικητικά και οικονομικά. Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε στην συνεδρίαση της διοκούσας επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τρίτη (7/6), στην οποία η προσθήκη μετόχων στην υπο ίδρυση ΠΑΕ, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.

Το ενδιαφέρον επιχειρηματιών απο το Ηράκλειο και την Κρήτη, για να συμμετάσχουν στο διοικητικό μοντέλο του ΟΦΗ, έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά και αυτό προκαλεί αισιοδοξία στα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, ότι η οικονομική δυναμική της ομάδας, θα αυξηθεί σημαντικά.

Οι επαφές με επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την προσπάθεια της νέας ΠΑΕ που θα ιδρυθεί τις επόμενες μέρες, είναι πλέον σε προχωρημένο επίπεδο και τα αποτελέσματα των επαφών, αφήνουν πραγματικά ικανοποιημένους, τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Στην διοίκηση του ΟΦΗ επικρατεί η βεβαιότητα, ότι ο ΟΦΗ θα εμφανιστεί πιο ισχυρός διοικητικά και οικονομικά στην προσεχή χρονιά στην Football league.

Σε μερικές ημέρες, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές, η διοίκηση του ΟΦΗ θα είναι σε θέση να μιλήσει πιο αναλυτικά και συγκεκριμένα για την συμμετοχή επιχειρηματιών, με αγορά μετοχών στην υπο ίδρυση ΠΑΕ.

Παράλληλα στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΦΗ τέθηκαν ζητήματα οργανωτικής φύσεως και καλύτερης λειτουργίας της ομάδας, στο πλαίσιο της πρόσφατης συζήτησης που έγινε με το Νίκο Νιόπλια.

Πάνω σε αυτό αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, θα κάνει τα πάντα ώστε να κάνει πράξη, τα αιτήματα που έχει θέσει ο προπονητής, ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πλαίσια τη νέα περίοδο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση