HomeΚΡΗΤΗΤο έπαιξε δικηγόρος για να πάρει από τον Σύλλογο… δανεικά

Το έπαιξε δικηγόρος για να πάρει από τον Σύλλογο… δανεικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε χθες στο Ηράκλειο με… θύμα τον δικηγορικό σύλλογο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μία νεαρή γυναίκα προφασιζόμενη πως είναι δικηγόρος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Άρη Ροζάκης λέγοντας πως είχε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και ζητώντας δανεικά ύψους 2.000 ευρώ.

Δεδομένου ότι ο δικηγορικός σύλλογος βοηθάει τα μέλη του σε περίπτωση ανάγκης – δίνοντας από τα δικά του ταμεία δανεικά σε διάφορες περιπτώσεις και υπό… όρους – ο κ. Ροζάκης είπε στη νεαρή δικηγόρο ότι το θέμα της θα συζητηθεί στο σύλλογο.

Μόλις έκλεισαν το τηλέφωνο ο κ. Ροζάκης ξεκίνησε τις διαδικασίες ωστόσο κατά την διάρκεια διαπίστωσε ότι η νεαρή αυτή δικηγόρος δεν ήταν αυτή που έλεγε.

Μετά από μία σειρά από ενέργειες βρέθηκε η δικηγόρος – το όνομα της οποίας είχε χρησιμοποιήσει η νεαρή απατεώνισσα – η οποία δεν είχε καμία ιδέα.

Ο κ. Ροζάκης ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost – χθες το μεσημέρι έκλεισε ραντεβού στα γραφεία του συλλόγου με τη νεαρή δήθεν δικηγόρο με την πρόφαση να της δώσει τα χρήματα.

Η «μαϊμού» δικηγόρος προφασίστηκε ότι δεν μπορούσε να πάει στο ραντεβού εξαιτίας ανειλλημένων υποχρεώσεων και έστειλε τον δήθεν 45χρονο κουνιάδο της.

Εκεί όμως τον περίμενε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε ενώ αναζητά την δήθεν δικηγόρο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (06.06.2016) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 45χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απάτη.

Ειδικότερα, χθες (06.06.2016) το πρωί στο Ηράκλειο, άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με 50χρονο ημεδαπό και παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, τον έπεισε να της παραδώσει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, σε συγκεκριμένο σημείο τα οποία θα παραλάμβανε ο 45χρονος για λογαριασμός της. 

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου συνελήφθη ο 45χρονος κατά το χρόνο που είχε μεταβεί στο σημείο για να παραλάβει το ανωτέρω χρηματικό ποσό από τον 50χρονο.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση