HomeΚΡΗΤΗΞανά στο εδώλιο ο προπονητής για το βιασμό της ανήλικης αθλήτριάς του

Ξανά στο εδώλιο ο προπονητής για το βιασμό της ανήλικης αθλήτριάς του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις αίθουσες του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, αναβιώνει μεθαύριο Τετάρτη η υπόθεση με τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό μιας ανήλικης τότε αθλήτριας από τον προπονητή της στην Ιεράπετρα.

Επρόκειτο για μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει την αθλητική κοινότητα αλλά και ευρύτερα την κοινή γνώμη, ιδιαίτερα δε για τις λεπτομέρειες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο 55 χρονος σήμερα προπονητής που βρίσκεται φυλακισμένος μετά την καταδίκη του σε 12ετή κάθειρξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της ανήλικης αθλήτριας από την Ιεράπετρα, θα οδηγηθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος προπονητής του στίβου στην πρωτόδικη διαδικασία είχε εμφανιστεί συντετριμμένος ενώπιον των δικαστών και είχε ισχυριστεί ότι με την ανήλικη κοπέλα, που τότε ήταν 13 χρόνων,  διατηρούσε ερωτική σχέση και μάλιστα εκείνη ήταν – σύμφωνα πάντα με τον ίδιο – που τον προκαλούσε σεξουαλικά.

Άφησε δε, να εννοηθεί ότι η ανήλικη αθλήτρια ήταν ήδη πολύ πεπειραμένη στον έρωτα ενώ τόνισε πώς κόντεψε να «κλείσει» το σπίτι του εξαιτίας της.

Κατά την απολογία του, είχε αρνηθεί την κατηγορία του βιασμού και είχε ισχυριστεί ότι όσες φορές συνευρέθηκε με την 29χρονη σήμερα γυναίκα, ήταν με τη συναίνεσή της.

Οι ισχυρισμοί τότε, δεν έπεισαν το δικαστήριο που του επέβαλε ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση