HomeCity GuideΤο πρώτο καλλιτεχνικό φεστιβάλ δρόμου στο Ηράκλειο

Το πρώτο καλλιτεχνικό φεστιβάλ δρόμου στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρώτο καλλιτεχνικό φεστιβάλ δρόμου “Τέχνη καθ’οδόν” πραγματοποιείται από τις 30 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή 500 και πλέον καλλιτεχνών.

Χορωδίες, μουσικά σχήματα, χορευτές, καλλιτέχνες γκράφιτι, ζωγράφοι, γλύπτες, θεατρικά σχήματα, κουκλοθέατρα και παραστάσεις καραγκιόζη, ξυλοπόδαροι και περφόρμερς, ζογκλέρ, κινηματογραφιστές, φωτογράφοι και πλήθος χειροτεχνών, έχουν δηλώσει συμμετοχή στο φεστιβάλ, που θα τους φέρει κοντά στο κοινό και θα αναδείξει το έργο τους αλλά παράλληλα θα συμβάλλουν και στην αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της πόλης, χαρίζοντάς της ένα τετραήμερο χαράς και δημιουργίας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων εξέπληξε θετικά την οργανωτική επιτροπή της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου που εργάζεται πλέον πυρετωδώς για να διαμορφώσει σε πολύ σύντομο χρόνο το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Tην επόμενη εβδομάδα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ (www.heraklionculturalcity.gr και στο facebook) τα ονόματα των συμμετεχόντων και το πρόγραμμα.

Το ενδιαφέρον του έδειξε επίσης και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, ο οποίος δήλωσε την προθυμία του να βοηθήσει με κάθε τρόπο. Όλες οι πλατείες της πόλης, όπως και κεντρικοί πεζόδρομοι, θα πλημμυρίσουν τις μέρες αυτές, από χρώμα, χορό και μουσική.

Διαφήμιση
Διαφήμιση