HomeΣΠΟΡΣτην Αθήνα ο Κετσπάγια

Στην Αθήνα ο Κετσπάγια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από βράδυ της Κυριακής ο Τιμούρ Κετσπάγια προκειμένου να έχει κατ’ ιδίαν συζήτηση με τους διοικούντες την ΑΕΚ.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ταξίδεψε για να κάνει τις επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα σεζόν.

Το βράδυ της Κυριακής (05/06) ο Κετσπάγια θα δειπνήσει με τους ανθρώπους της «Ένωσης» και το πρωί της Δευτέρας (06/06) θα συζητήσουν προκειμένου να κλείσουν το θέμα και να αναλάβει την ομάδα.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση συνέχισε ως προπονητής στον πάγκο της Ανόρθωσης, θέση στην οποία βρισκόταν ήδη από το 2004 εκτελώντας επί μία τριετία παράλληλα χρέη παίκτη-προπονητή. Στην τετραετία που βρέθηκε στον πάγκο της κυπριακής ομάδας ο Γεωργιανός τεχνικός κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και 1 κύπελλο. Αποκορύφωμα, η πρόκριση στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2007/08, όταν απέκλεισε στα προκριματικά τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» εντυπωσιάστηκαν από την πορεία του Κετσπάγια, με αποτέλεσμα ένα χρόνο αργότερα να αναλάβει τα ηνία της ελληνικής ομάδας. Παρόλα αυτά, η παραμονή του στους Πειραιώτες ήταν βραχύβια, αφού στις 15 Σεπτεμβρίου αποτέλεσε παρελθόν, πληρώνοντας το «μάρμαρο» των μέτριων εμφανίσεων, παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ακολούθησε η εθνική Γεωργίας, στην οποία παρέμεινε για πέντε χρόνια, παρουσιάζοντας θετικό έργο. Όμως, το Νοέμβριο του 2014, μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από την Πολωνία εντός έδρας υπέβαλε την παραίτησή του.

Το καλοκαίρι του 2015 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, αλλά, παρότι η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση, η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία μαζί του λόγω του μέτριου θεάματος που παρουσίαζαν οι «γαλαζοκίτρινοι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση