HomeΚΟΣΜΟΣΑντικυβερνητικοί μαχητές συγκεντρώνονται στο Χαλέπι

Αντικυβερνητικοί μαχητές συγκεντρώνονται στο Χαλέπι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περισσότεροι από 2.000 αντικυβερνητικοί μαχητές συγκεντρώνονται το Σάββατο στα βόρεια του Χαλεπίου, αναφέρει το ρωσικό κέντρο παρατήρησης της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Συρία.

Νωρίτετα το κέντρο έκανε λόγο για μικρότερη δύναμη μαχητών που επιτίθενται κατά θέσεων του συριακού στρατού στα νοτιοδυτικά του Χαλεπίου.

Το ίδιο κέντρο επικαλείται τις μαρτυρίες πολιτών στο Χαλέπι, σύμφωνα με τις οποίες ένοπλες ομάδες από τούρκους στρατιώτες, έχουν εμφανιστεί στα βόρεια της πόλης.

Επικαλούμενα την ίδια πηγή, ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν ότι περισσότεροι από 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 100 τραυματίστηκαν από βομβαρδισμούς που πραγματοποίησαν αντάρτες του Μετώπου αλ-Νούσρα στο Χαλέπι.

«Καταγράφονται συνεχείς βομβαρδισμοί από εκτοξεύσεις ρουκετών, πυρά πυροβολικού, βλήματα όλμων και αντιαεροποτικά πυρά. Οι τρομοκράτες βομβάρδισαν αρκετές περιοχές στο Χαλέπι. Στις περιοχές αυτές, δεν υπήρχαν μόνο κυβερνητικές δυνάμεις, αλλά καιλΚούρδοι μαχητές, όπως επίσης και πολίτες» μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο αξιωματούχο του ρωσικού κέντρου.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση