HomeΣΠΟΡΝάστος: «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΟΦΗ στην Β’ Εθνική»

Νάστος: «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΟΦΗ στην Β’ Εθνική»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ηταν απο τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ στον δεύτερο γύρο και απο τους βασικύς συντελεστές της ανόδου στην Β’ Εθνική.

Ο Ανέστης Νάστος, που ήρθε στον ΟΦΗ τον Ιανουάριο, αλλά έχει δεθεί πολύ με την ομάδα, μίλησε στην ιστοσελίδα SDNA για την άνοδο του ΟΦΗ, τις στιγμές που ζεί στο Ηράκλειο, το Νίκο Νιόπλια και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του μέσου του ΟΦΗ:

-Ανέστη, ο στόχος της ανόδου επετεύχθη έστω και στο φινάλε για τον ΟΦΗ που επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Του χρόνου πιστεύεις ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα;

«Δεν ξέρω για του χρόνου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο ΟΦΗ επιστρέφει πιο δυνατός, με τον κόσμο του και με μια καθαρή ομάδα».

-Κατά την γνώμη σου ποιά κατηγορία είναι πιο δύσκολη η Football League ή η Γ΄Εθνική;

«Εντάξει η Γ΄ Εθνική ήταν μια κατηγορία δύσκολη για τον ΟΦΗ, λόγω πλαστικών γηπέδων. Παράλληλα υπήρχαν ομάδες οι οποίες προσπαθούσαν να κοντράρουν τον ΟΦΗ. Θεωρώ ότι η Β΄ Εθνική θα είναι διαφορετική. Δυνατό πρωτάθλημα και αυτό με γήπεδα με χόρτο και με ιστορικές ομάδες, αλλά ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

-Θα επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται, στη Super League;

«Νομίζω ότι ο στόχος όλων των ανθρώπων που ασχολήθηκαν από το καλοκαίρι με την ομάδα είναι αυτός. Ο ΟΦΗ άλλωστε ανήκει στην Super League».

-Πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά του Νίκου Νιόπλια στην φετινή πορεία του ΟΦΗ;

«Νομίζω ότι ήταν το Α και το Ω να βρίσκεται στον ΟΦΗ ο κύριος Νιόπλιας. Ήταν αυτός που άλλαξε πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού, στην λειτουργία της ομάδας και στον τρόπο σκέψης της».

-Τι είναι αυτό που κρατάς από την φετινή χρονιά;

«Το β΄εξάμηνο όταν και εντάχτηκα στην ομάδα τον Φεβρουάριο από τον Ολυμπιακό Βόλου. Κρατάω την συνεργασία μου με τους κυρίους Νιόπλια και Κολιτσιδάκη, παίκτες που γνώρισα όπως οι Κώτσιος, Κιάσσος και Πίτσος που ήταν χρόνια στην ομάδα και με θητεία στα μεγάλα σαλόνια. Επίσης κρατάω τον παλμό που μας έδινε ο κόσμος στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

-Ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΟΦΗ που στάθηκε στο πλευρό σας και στα γήπεδα της Γ΄Εθνικής…

«Ήταν ο 12ος παίκτης. Ήταν σημαντικό για εμάς να έχουμε αυτούς τους οπαδούς με την δυναμική που έχει ο ΟΦΗ. Τους ευχαριστούμε πολύ και πιστεύω ότι του χρόνου με αυτούς τους φιλάθλους ο ΟΦΗ θα δίνει βροντερό παρών σ΄όλα τα γήπεδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση