HomeΚΟΣΜΟΣΚαγκουρό κλώτσησε γυναίκα στο στήθος και της «έσκασε» τα εμφυτεύματα

Καγκουρό κλώτσησε γυναίκα στο στήθος και της «έσκασε» τα εμφυτεύματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μία γυναίκα από την Αυστραλία, η οποία δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση ενός καγκουρό την ώρα που έκανε την βόλτα της της σε εξοχική περιοχή, αλλά τη γλίτωσε σχετικά φτηνά αφού τα εμφυτεύματα στο στήθος της λειτούργησαν ως «αερόσακοι».

Σύμφωνα με την 45χρονη Sharon Heinrich, όλα ξεκίνησαν όταν, κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο παρέα με μια φίλη της στην κοιλάδα Κλερ στη Νότια Αυστραλία, συνάντησε ένα καγκουρό το οποίο στεκόταν στην άκρη του δρόμου.

Το μεγαλόσωμο ζώο έδειχνε ήρεμο και απλώς κοιτούσε τις δύο γυναίκες να περνούν, χωρίς κάποια ένδειξη ότι ετοιμαζόταν να επιτεθεί. Ωστόσο, προς μεγάλη έκπληξη των δύο φιλενάδων, ακριβώς τη στιγμή που περνούσαν δίπλα του, το καγκουρό πήδηξε πάνω στον θώρακα της Heinrich και στη συνέχεια προσγειώθηκε στην πλάτη της φίλης της, τραυματίζοντας και τις δύο τους. Στη συνέχεια το μεγαλόσωμο ζώο απομακρύνθηκε, χωρίς να έχει υποστεί ούτε γρατσουνιά από τη σύγκρουση.

«Ενώ περνούσα δίπλα του σκεφτόμουν «τι γλυκούλι που είναι». Τότε πήδηξε πάνω μου και με έριξε από το ποδήλατο. Μετά ένιωσα το βάρος του να φεύγει από επάνω μου και είδα το καγκουρό να πέφτει πάνω στην πλάτη της φίλης μου», δήλωσε η γυναίκα μετά το ατύχημα, εκφράζοντάς την έκπληξή της για την απρόκλητη επίθεση του ζώου. «Έδειχνε πολύ ήρεμο. Δεν έδειχνε καθόλου θυμωμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η φίλη της Heinrich, παρά το γεγονός ότι είχε τραυματίσει την πλάτη της, κατάφερε να φτάσει με το ποδήλατο στην κοντινή πόλη και να καλέσει ασθενοφόρο για να παραλάβει τη φίλη της.

Παρά το γεγονός ότι η κλωτσιά του καγκουρό στοίχισε στην 45χρονη τρία σπασμένα πλευρά, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα για εκείνη εάν δεν είχε κάνει αυξητική επέμβαση στο στήθος. «Τα εμφυτεύματα λειτούργησαν σαν αερόσακοι αλλά δυστυχώς «έσκασαν» από την σύγκρουση», είπε η Heinrich η οποία θα υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση στο στήθος της επόμενες μέρες.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση