HomeLife & StyleΑντζελίνα Τζολί- Μπραντ Πιτ: Μπήκε η Μάριον Κοτιγιάρ ανάμεσά τους;

Αντζελίνα Τζολί- Μπραντ Πιτ: Μπήκε η Μάριον Κοτιγιάρ ανάμεσά τους;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οργιάζουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να είναι στα πρόθυρα του διαζυγίου. Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός απάτησε την Τζολί με την συμπρωταγωνίστριά του Μάριον Κοτιγιάρ.

Το ζευγάρι κρατάει σιγή ιχθύος και δεν έχει μιλήσει ποτέ για την πιθανότητα διαζυγίου. Αυτό που διαρρέει κατά καιρούς είναι ότι η Τζολί είναι πολύ ζηλιάρα γεγονός που έχει κουράσει τον Πιτ. Πάντως οι φήμες ήρθαν στο φως τη στιγμή που ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας «Allied» μαζί με την Κοτιγιάρ και η Τζολί ήταν στο Λονδίνο ως πρέσβειρα της Ουνέσκο.

pitt jolie

Έκρυθμη η κατάσταση μεταξύ τους

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ξένα σάιτς η κατάσταση στο ζευγάρι είναι έκρυθμη. Ο Πιτ ενοχλείται από την εικόνα της συζύγου τους καθώς είναι υπερβολικά αδύνατη, πίνει και καπνίζει συνεχώς. Πηγή είναι κοντά στον Πιτ λέει: «Εχει κουραστεί με τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί. Μάλιστα πολλές φορές πήρε τα παιδιά και έφυγε για λίγο. Αισθάνεται πως έχει κάνει πολύ υπομονή μαζί της».

Από την άλλη η Τζολί φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από τις επαφές που έχει ο σύζυγός της με την Γαλλίδα ηθοποιό και συμπρωταγωνίστριά του Μάριον Κοτιγιάρ. «Εκνευρίζεται όταν μιλάει για εκείνη και λέει πόσο καλή ηθοποιός είναι», ανέφερε ανώνυμη πηγή από τον κύκλο της Τζολί διαψεύδοντας οποιαδήποτε φήμη για διαζύγιο.

Ο Πιτ και η Τζολί έχουν έξι παιδιά, ενώ η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι παντρεμένη με τον διάσημο Γάλλο ηθοποιό Γκιγιόμ Κανέ (πρώην σύζυγο της Νταϊάν Κρούγκερ) με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη.

pitt 2

Protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση