HomeΣΠΟΡΚισσαμικός Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Κισσαμικός Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού στο τελευταίο ματς του 41χρονου στον πάγκο της

Με γκολ του Δημοσθένη Τζέκου στο 53ο λεπτό, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού την Κυριακή (29/5) σε αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική.
Ως εκ τούτου, η θεσσαλική ομάδα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις, κατετάγη στην 8η θέση, την πιο υψηλή στην ενιαία Β’ Εθνική μετά από τη σεζόν 1993-94 που είχε καταλάβει την 6η θέση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας έπειτα από τη σεζόν 2011-12, ενώ ο απολογισμός του ήταν 52 νίκες, 26 ισοπαλίες και 45 ήττες.
Ο Κισσαμικός, αντίθετα, ολοκλήρωσε μία καθ’ όλα επιτυχημένη σεζόν, αφού στην πρώτη του συμμετοχή στη Β’ Εθνική κατέλαβε την τιμητική 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αναφορικά με το ματς, η κρητική ομάδα είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στα γκολ (Τζέκος 13′ και Μαυριάς 33′ σημάδεψαν δοκάρι).

Βέβαια, πέραν της βαθμολογικής αδιαφορίας, τόσο ο Κισσαμικός όσο και η Αναγέννηση Καρδίτσας παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες στο Δημοτικό Γήπεδο του Μάλεμε.
Τελικά, οι φιλοξενούμενοι έμελλε να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση 53 λεπτών αγώνα, όταν ο Τζέκος έκανε μία όμορφη περιστροφή, σούταρε και νίκησε τον Γιαγκιόζη.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με συνέπεια να υποστούν την τρίτη εντός έδρας ήττα τους σε 17 αγώνες.
Ο Ποκόνγκ στο 58ο λεπτό, ο Τσικουδάκης στο 72ο και το 77ο, ο Αυγενικού στο 81ο και ο Ενγκουέμ στο 94ο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Γεωργαντζά.
Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Λιαμπότης (Αθηνών)
Κίτρινες: 34’ Τσερκέζος, 63’ Αυγενικού – 42’ Δημόπουλος

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιαγκιόζης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Τζημογιάννης, Τσοντάκης, Σμίλτος (46’ Ενγκουέμ), Μάνιας (73’ Λώττας), Αυγενικού, Βλάχος (62’ Τσικουδάκης), Ποκόνγκ, Μάντζης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργαντζάς, Σάββας (74’ Κοντός), Τζάνης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (60’ Ακασού), Μαυριάς (46’ Τσούκαλος), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπιτέλης, Γκουγκούδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση