HomeΣΠΟΡΧανιά Παναιγιάλειος 3-2

Χανιά Παναιγιάλειος 3-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε δύο φορές αλλά η κρητική ομάδα επικράτησε τελικά με 3-2  Αποβλήθηκε σκοπίμως στις καθυστερήσεις ο Καρτσαμπάς των γηπεδούχων

Το γκολ του Γιάννη Γκέσιου στο 85ο λεπτό λύγισε τον αξιόμαχο Παναιγιάλειο την Κυριακή  και χάρισε στα Χανιά τη νίκη με 3-2, σε αναμέτρηση για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Σπουδαίο το ματς του Δημοτικού Γηπέδου των Περιβολίων με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση για δημιουργία, να παίζουν παθιασμένα παρά τη βαθμολογική αδιαφορία και να προσφέρουν όμορφο θέαμα.

Ως εκ τούτου, το κέρδος ήταν διπλό για τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς, καθώς η διοίκηση των Χανίων είχε ορίσει ελεύθερη είσοδο.

Η κρητική ομάδα μπήκε ορεξάτη στον αγώνα, έστειλε δύο προειδοποιητικές βολές στο 10’ με τον Σάντερσον και στο 12’ με τον Γκέσιο, προτού ο Χαράλαμπος Μπριλάκης ανοίξει το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Μασάδο.

Εν συνεχεία, ο Σανδραβέλης απείλησε δύο φορές με ισάριθμα σουτ μέσα σε δύο λεπτά, ενώ ο Μπριλάκης στο 29’ και ο Γκέσιος σε δύο περιπτώσεις (34’, 36’) έχασαν καλές ευκαιρίες.

Τελικά, ο Παναιγιάλειος βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση, όταν από μπαλιά του Γκούφα, ο Γιάννης Γκοτσιούλιας νίκησε με σουτ τον Πρίφτη στο 43ο λεπτό.

Ο Παλιάτσιος προσπάθησε σε δύο περιπτώσεις να χαρίσει εκ νέου το προβάδισμα στα Χανιά, τη στιγμή που οι Κυριάκος Γρηγοράκης και Χρήστος Παρασκευόπουλος έκαναν τις πρώτες τους αλλαγές.

Αμφότεροι οι προπονητές έμελλε να δικαιωθούν για τις κινήσεις τους, αφού μετά το δοκάρι του Καμινιώτη στο 66’, ο Αλέξανδρος Τσούτσης βρήκε δίχτυα με κεφαλιά στο 68’ (προηγήθηκε κόρνερ του Μασάδο) και ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας ισοφάρισε με πανομοιότυπο τρόπο (κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Ζουνίνιο στο 79’).

Η χαρά των φιλοξενούμενων, πάντως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 85ο λεπτό, ο Τσούτσης βρήκε με κάθετη τον Γκέσιο κι εκείνος δε λάθεψε στο τετ α τετ με τον Τσάπαλο.

Να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις ο Χρήστος Καρτσαμπάς επεδίωξε και τελικά αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Ευαγγέλου.

Κίτρινες: 78’, 93’ Καρτσαμπάς

Κόκκινες: 93’ Καρτσαμπάς

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών). Βοηθοί: Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Γαρεφαλλάκης (Ηρακλείου)

ΧΑΝΙΑ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Σάντερσον, Παλιάτσιος (88’ Μουντοκαλάκης), Μασάδο, Ρίκκα (56’ Τσούτσης), Καρτσαμπάς, Καμινιώτης (81’ Νύκταρης), Γκέσιος, Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Μαυρόπουλος, Ρέλλας, Γκατσέσα (84’ Σπίνουλας), Γκούφας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (64’ Σκαρτσίλας), Στίκας, Ζουνίνιο, Κολόκας.