HomeΣΠΟΡΤζώρτζογλου: «Η σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ έφερε αξιοπιστία και ήθος»

Τζώρτζογλου: «Η σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ έφερε αξιοπιστία και ήθος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

To εγκώμιο της διοίκησης του ΟΦΗ έπλεξε ο Νίκος Τζώρτζογλου, μετά το τέλος της τελετής απομονής στον ΟΦΗ, του τροπαίου του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ έδωσε συγχαρητήρια στη σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ για το γεγονός ότι έδωσε ξανά αξιοπιστία και ήθος στον ΟΦΗ. Οπως είπε «είναι μια όμορφη στιγή για τον ΟΦΗ αλλά και την ΕΠΣΗ. Είμαι πρόεδρος, αλλά και φίλος του ΟΦΗ. Το Ηράκλειο είναι ξανά στις εθνικές κατηγορίες και αυτό είναι σημαντικό.

Εύχομαι του χρόνου ο ΟΦΗ να πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την φετινή άνοδο. Σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες. Θέλω όμως να πώ κάποια πράγματα για τη διοίκηση του ΟΦΗ. Αυτή η διοίκηση κατάφερε κάτι ασυνήθιστο. Το Ελληνικό ποδφαιρο βυθίζετα σε αναξιοπιστία. Αυτή η διοίκηση έδωσε ξανά αξιοπιστία και ήθος σε αυτήν την ομάδα. Μας έκανε όλους να έρθουμε ξανά κοντά. Της αξίζουν συγχαρητήρια».

Να σημειωθεί ότι η ΕΠΣΗ τίμησε στο περιθώριο της εκδήλωσης τον ΟΦΗ, για την άνοδο του στην Football league.

«Ο ΟΦΗ αξίζει να είναι στην Σούπερ Λίγκ»

Mε τη σειρά του ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος, ανέφερε ότι «για τον ΟΦΗ ήταν μια κακή παρένθεση αυτή η χρονιά στην Γ’ Εθνική. Εύχομαι στον ΟΦΗ να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ γιατί το αξίζει και εκεί πρέπει να βρίσκεται. Θέλω να συγχαρώ τους συντελεστές για την επιτυχία και να τους ευχηθώ να επαναφέρουν τον ΟΦΗ εκεί που πρέπει».

Στην φωτογραφία διακρίνονται απο αριστερά οι κ.κ. Βοζικάκης (ΕΠΣΗ), Θεοδωσάκης (ΕΠΣΗ), Αντίπας Σηφάκης (πρόεδρος ΟΦΗ), Μιχ. Τζανόπουλος (πρόεδρος επιτροπής πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής), Γιάννης Τσακαλάκης (διοίκηση ΟΦΗ), Δημήτρης Αποστολάκης (διοίκηση ΟΦΗ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση