HomeΣΠΟΡ«Στόχος του ΟΦΗ η Σούπερ Λίγκ, αιώνιος προπονητής μας, ο Νιόπλιας»

«Στόχος του ΟΦΗ η Σούπερ Λίγκ, αιώνιος προπονητής μας, ο Νιόπλιας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Στόχος του ΟΦΗ η Σούπερ Λίγκ, αιώνιος προπονητής του ΟΦΗ ο Νιόπλιας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, στο περιθώριος της τελετής απονομής του τροπαίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που έγινε την Κυριακή  το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία των νέων παιδιών, στην τελετή απονομής του ΟΦΗ και αναφέρθηκε στην σημασία, ο ΟΦΗ να κερδίζει συνεχώς νέους φιλάθλους.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΟΦΗ «συμμεριζόμαστε τη χαρά των φιλάθλων του ΟΦΗ. Για μένα είναι συγκινητική σε αυτήν την τελετή, η παρουσία των παιδιών. Αυτό είναι το μεγάλο όφελος. Κερδίζουμε νέους φιλάθλους. Και με την άνοδο μας στην Σούπερ Λίγκ, θα φέρουμε πολλούς νέους φιλάθλους κοντά μας».

Για τις ενέργειες που κάνει η διοίκηση του ΟΦΗ μετά την άνοδο της ομάδας στην Football league, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, ανέφερε πως «η διοίκηση έκανε ότι χρειάστηκε. Διάθεση μας είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε, ότι χρειάζεται. Στόχος του ΟΦΗ είναι η Σούπερ Λίγκ.

Εχουμε ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό μας. Εχουμε κάνει έκκληση και ένα άνοιγμα σε όσους επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να έρθουν κοντά μας.

Θα το μετρήσουμε αυτήν την εβδομάδα, θα δούμε τι έχουμε και θα προχωρήσουμε»

Για το θέμα της παραμονής του Νίκου Νιόπλια, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, ανέφερε πως «για μας ο Νίκος Νιόπλιας πρέπει να είναι ο αιώνιος προπονητής του ΟΦΗ. Τίποτε άλλο».

Στην φωτογραφία, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, σηκώνει την κούπα, μαζί με τον αρχηγό του ΟΦΗ Αλέξη Περογαμβράκη, τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Φασουλά και τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση