HomeLife & StyleΓρηγόρης Αρναούτογλου – Αντώνης Κανάκης: Μίλησαν στο τηλέφωνο αλλά ο …πάγος παραμένει

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Αντώνης Κανάκης: Μίλησαν στο τηλέφωνο αλλά ο …πάγος παραμένει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Σε επαγγελματικό επίπεδο μας χωρίζουν πολλά πράγματα -μας χώριζαν πάντα. Είχε μια τελείως διαφορετική λογική…».

Απέναντι από τον καθρέφτη του Θέμη Γεωργαντά στο “Πρωινό” κάθισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Οι ερωτήσεις του Θέμη ήταν πολλές και ο Γρηγόρης απάντησε ακόμα και για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη που παρακολουθήσαμε όλοι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αντώνης Κανάκης κατά Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Κάνουμε τον σκοταδισμό late night show»!

Ο παρουσιαστής του “The 2night Show”, ανέφερε τα εξής: «Επειδή μιλάς για έναν άνθρωπο που υπήρξαμε και θεωρώ ότι είμαστε ακόμα πολύ φίλοι, θέλω να σου πω ότι σε επαγγελματικό επίπεδο μας χωρίζουν πολλά πράγματα -μας χώριζαν πάντα. Είχε μια τελείως διαφορετική λογική που τη σεβόμουν πάντα και είχα μια τελείως διαφορετική λογική. Σε επαγγελματικό επίπεδο ούτε θέλω να τον σχολιάσω, ούτε θέλω να πω οτιδήποτε.

Σε ανθρώπινο επίπεδο, επειδή και μιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις μετά από το γεγονός, θα μου επιτρέψεις να μην πω τίποτα, γιατί πάντα παραμένει ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα. Σε επαγγελματικό επίπεδο καλά κάνει και τα χώνει εκεί που πιστεύει ότι πρέπει να τα χώσει -αυτή είναι και η λογική μιας σατιρικής εκπομπής. Κι εγώ θα απαντάω πάντα σε αυτά που θα νομίζω ότι οποιοσδήποτε επαγγελματικά πάντα με αδικεί, ακόμα και αν αυτός».

Θα καλούσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή; «Δε νομίζω ότι με τον Αντώνη μας χωρίζει κάτι, αλλά δεν ξέρω αν ο Αντώνης νιώθει καλά. Τον τελευταίο χρόνο δεν έχει βγει να δώσει συνέντευξη. Σίγουρα θα τον καλούσα και θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να ερχόταν».

Zappit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση