HomeLife & StyleΒανέσα Παραντί: Η πρώτη εμφάνιση μετά το «διαζύγιο- βόμβα» του Ντεπ

Βανέσα Παραντί: Η πρώτη εμφάνιση μετά το «διαζύγιο- βόμβα» του Ντεπ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Βανέσα Παραντί, η γυναίκα η οποία έμεινε για δεκαπέντε χρόνια στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ και του χάρισε δύο παιδιά, τη 16χρονη Lily Rose και τον 13χρονο Jack, πραγματοποιήσε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά το διαζύγιο- βόμβα του χολιγουντιανού σταρ, με την Άμπερ Χερτ.

Η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, κατά την επιστροφή της από τις Κάννες. Casual ντυμένη, χωρίς να φορά ίχνος make-up, η Βανέσα Παραντί κάπνιζε ένα τσιγάρο στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου.

paradis

Ο λόγος του ταξιδιού της στις Κάννες, ήταν για να υποστηρίξει την μεγαλύτερη κόρη της, Lily Rose Depp, που πρωταγωνίστησε στην ταινία «The Dancer» που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ.

Η Βανέσα Παραντί και ο Τζόνι Ντεπ, που δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αποφάσισαν να χωρίσουν το 2012. Σε συνέντευξη μετά τον χωρισμό τους, η Παραντί είχε αρνηθεί να κάνει κάποιο σχόλιο για τον χολιηγουντιανό σταρ. «Δεν θέλω να μιλήσω για τον Τζόνι», είχε πει.

«Οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες. Ειδικά για το δικό επάγγελμα γιατί είμαι διαρκώς μακριά ή είναι αυτοί τόσο μακριά και γι’ αυτό είναι δύσκολο. Δεν ήταν εύκολο για αυτήν. Δεν ηταν εύκολο ούτε για εμένα. Ναι. Η τροχιά αυτής της σχέσης είναι ότι παίζεις ό,τι έχεις μέχρι να πάει στο τέλος, το ένα φέρνει το άλλο. Αν η σχέση για οποιοδήποτε λόγο τελειώσει, δεν σταματάς να νοιάζεσαι γι’ αυτόν τον άνθρωπο, και είναι η μητέρα των παιδιών σου, και πάντα θα ξέρετε καλά ο ένας τον άλλο, και πάντα θα είναι ο ένας στη ζωή του άλλου εξαιτίας αυτών των παιδιών», είχε πει ο Τζόνι Ντεπ για τον χωρισμό του από τη Παραντί.

paradis2

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση