HomeLife & StyleΠώς θα σας φαινόταν η «Scully» των X-Files ως ο πρώτος θηλυκός… James Bond;

Πώς θα σας φαινόταν η «Scully» των X-Files ως ο πρώτος θηλυκός… James Bond;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Gillian Anderson απάντησε στη διαδικτυακή εκστρατεία των φαν του 007 που ζητούν να της προταθεί ο ρόλος της… Jane Bond

Η διαδικτυακή συζήτηση γύρω από το όνομα του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον 007 στην επόμενη ταινία του James Bond καλά κρατεί, με τους φαν του θρυλικού πράκτορα να διατυπώνουν όλο και πιο ευφάνταστες προτάσεις που απέχουν πολύ από την εικόνα του αρρενωπού (και ελαφρώς σωβινιστή) Βρετανού που όλοι γνωρίζουμε.

Όπως φαίνεται, οι φαν του 007 θέλουν να δουν τον αγαπημένο τους ήρωα… «αλλιώς» στην επόμενη ταινία. Αυτό γίνεται ξεκάθαρο και το trending hashtag #NextBond στο Twitter, όπου κυριαρχούν τα ονόματα ενός μαύρου ηθοποιού (του γοητευτικού Idris Elba) αλλά μίας γυναίκας, η οποία ενσαρκώνει για πολλούς τη μοναδική γοητεία και το ακαταμάχητο στιλ του 007, σε ένα κομψό «θηλυκό» πακέτο. Πρόκειται για την Αγγλοαμερικανίδα ηθοποιό Gillian Anderson, γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη δημοφιλή σειρά «X-Files», όπου έπαιζε την Dana Scully.

«Λέγομαι Bond. Jane Bond. Ευχαριστώ για όλες τις ψήφους», έγραψε το περασμένο Σάββατο η 47χρονη Anderson, συμπεριλαμβάνοντας στην ανάρτησή της το «πόστερ» που έφτιαξε ένας φαν και το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες του μυστικού πράκτορα.

Παρόλο που το όνομα της Anderson (όπως και του Elba) έχουν ακουστεί μονάχα ως προτάσεις από φαν του 007 και όχι ως πραγματικοί υποψήφιοι των στούντιο, η επιλογή οποιουδήποτε από τους δύο θα ήταν μια απόφαση-σταθμός στην ιστορία του θρυλικού ήρωα, τον οποίο έχουν προς το παρόν υποδυθεί μόνο λευκοί άνδρες με έναν συγκεκριμένο (και ελάχιστα… πολιτικώς ορθό) τύπο γοητείας.

janebondsd

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση