HomeLife & StyleΗ Adele υπογράφει το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία της βρετανικής μουσικής

Η Adele υπογράφει το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία της βρετανικής μουσικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Adele αναμένεται να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ στην καριέρα της, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για την υπογραφή ενός συμβολαίου 90 εκατομμυρίων λιρών με τη «Sony Music», ποσό που αντιστοιχεί σε περισσότερα από 116 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», μια πηγή από τη «Sony Music» αποκάλυψε πως: «Έχουμε εξασφαλίσει την Adele, η οποία είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη μουσική σταρ της γενιάς της».

Με την υπογραφή αυτού του συμβολαίου, η 28χρονη τραγουδίστρια θα εκτοξευθεί στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους Βρετανούς τραγουδιστές, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Robbie Williams και το συμβόλαιο αξίας 80 εκατομμυρίων λιρών, που υπέγραψε το 2002.

Ακόμα, η Adele θα κατακτήσει και μια παγκόσμια πρωτιά, καθώς θα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα καλλιτέχνης, αφήνοντας δεύτερη τη Whitney Houston, η οποία είχε λάβει 70 εκατομμύρια λίρες το 2001 στα πλαίσια της συμφωνίας της με την δισκογραφική εταιρεία «Arista».

Η πηγή από τη «Sony Music» πρόσθεσε πως: «Το συμβόλαιο της Adele με τη δισκογραφική εταιρεία “XL” έληξε. Το δικό μας συμβόλαιο επεξεργάζεται από την εταιρεία μας στις ΗΠΑ, την “Columbia” και είναι αξίας 90 εκατομμυρίων λιρών. Με αυτό η “Sony” θα έχει τα δικαιώματα της κυκλοφορίας των μελλοντικών τραγουδιών της Adele σε όλο τον κόσμο».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση