HomeΣΠΟΡΠανζουρλισμός στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας χαμός επικρατούσε στα αποδυτήρια του ΟΦΗ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Φωστήρα ο οποίος και έδωσε στην κρητική ομάδα τον τίτλο του πρωταθλητή και μαζί την άνοδο στη Football League.

Το γλέντι που είχαν ξεκινήσει από κοινού παίκτες και φίλαθλοι μόλις σφύριξε για τελευταία φορά ο Μήτσιος, συνεχίσθηκε αλλά… πιο πριβέ στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Οι παίκτες και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος σαν μικρά παιδιά φώναζαν και πανηγύριζαν την επιτυχία τους, με το αλληλομπουγέλωμα να είναι το κύριο «συστατικό» των πανηγυρισμών.

Μπροστάρηδες στους πανηγυρισμούς οι Κιάσσος και Φραγκουλάκης οι οποίοι έδιναν… το σύνθημα με τους υπόλοιπους να ακολουθούν. Ιδιαίτερο τόνο έδιναν στη γιορτή οι Λατίνοι Καλέ και Φαμπίνιο, οι οποίοι πανηγύριζαν κρατώντας σημαία της πατρίδας τους.

Από τα αποδυτήρια πέρασαν για να δώσουν τα συγχαρητήριά τους και οι παλαιοί πρόεδροι του ΟΦΗ Γιάννης Παπαματθαιάκης και Κώστας Καζανάκης, αλλά και εμβληματικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Παύλος Αδάμος και Κώστας Χανιωτάκης.

Δεν μπορούσαν να λείπουν από τους πανηγυρισμούς και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, όπου όλοι τους ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι ταυτόχρονα, πέρασαν από τα αποδυτήρια για να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στους παίκτες και να γιορτάσουν και αυτοί μαζί τους.

Οι παίκτες από την πλευρά τους, ζητούσαν επίμονα να έρθει και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Αντίπας Σηφάκης, προκειμένου να τους ανακοινώσει το πριμ, κάτι που έγινε μετά από λίγα λεπτά.

Ο κ. Σηφάκης αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στους «παικταράδες» όπως τους χαρακτήρισε, τους ανακοίνωσε πως το πριμ θα είναι 20 χιλιάδες ευρώ, για να ακολουθήσει νέος κύκλος επευφημιών και το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος»…ttttttttttttttllllllllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkkkkg ag

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση