HomeΚΟΣΜΟΣΑπίστευτο: Την χτύπησε αυτοκίνητο, αλλά συνέχισε να «τσεκάρει» το κινητό της

Απίστευτο: Την χτύπησε αυτοκίνητο, αλλά συνέχισε να «τσεκάρει» το κινητό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό το οποίος ίσως είναι και σημάδι των καιρών μας «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός στην Κίνα.

Η κοπέλα η οποία απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία είχε μόλις χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πέσει από το σκούτερ το οποίο οδηγούσε και να σωριαστεί σε κεντρικό δρόμο της κινεζικής πόλης Τζιανγκιου, στην επαρχία Σιτσουάν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18 Μαΐου και σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ, το στοιχείο που κέντρισε την προσοχή όσων βρέθηκαν στο σημείο ήταν το γεγονός ότι το πρώτο πράγμα που έκανε η κοπέλα αμέσως μετά το χτύπημα, ήταν να συνδεθεί στα social media.

Όταν οι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου την είδαν να πληκτρολογεί κάτι στο κινητό της τηλέφωνο πίστεψαν αρχικά ότι ήθελε να τηλεφωνήσει σε έναν δικό της άνθρωπο, προκειμένου να τον ενημερώσει για αυτό που της συνέβη. Ωστόσο, με έκπληξη την είδαν να βάζει τους κωδικούς της και να συνδέεται στο WeChat, μια κινεζική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης!

Τι κι αν είχε δημιουργηθεί κυκλοφορικό κομφούζιο στην περιοχή εξαιτίας της; Εκείνη παρέμεινε για αρκετή ώρα πεσμένη στον δρόμο και συνέχιζε να «τσεκάρει» το κινητό της.

Οι φωτογραφίες με την… εθισμένη στα social media νεαρή έκαναν μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και όπως ήταν αναμενόμενο, η κοπέλα δέχτηκε έντονη κριτική και συνεχίζει να λαμβάνει αρνητικά σχόλια από εξαγριωμένους συμπολίτες της οι οποίοι, μεταξύ άλλων, την χαρακτηρίζουν «απολύτως ανεύθυνη».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση